2777
2789
عنوان

خانمهای استراحت مطلقی بیاید

297 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من وارد هفته ۲۸ بارداری شدم ،از هفته ۲۳ سرویکسم کم شدزیر ۲۰ شد، استراحت مطلق شدم بدون سرکلاژ با شیاف و آمپول هفتگی،بعد دوهفته سونو دادم طولم شده بود ۲۸ به همون منوال ادامه دادم فقط دستشویی پامیشم،یک هفته دیگه باید دوباره برم سونو یکماه رد میشه از قبلی،خیلی نگرانم روزها برام‌ نمیگذره میترسم زودرس شه بچه ام

از هرچی بترسی همون میشه

بیخیال باش و الکی استرس نگی  به بچه منتقل میشه

دعا کن و از خدا بخواه بهترین اتفاق برا خودت و بچت بیفته

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم .با یه بچه البته و استراحت نمیشه طبیعتا  من دوتا جفت دارم یکی از جفت ها خیلی پایینه و سرراهیه .موقع تکون خوردن یا پهلو ب پهلو شدن ب شدت درد دارم حتی راه رفتن.امپول و شیافم میزنم

اللهم صل علی محمد وآل محمد
استراحت خیلی مهمه

من فقط یه وعده غذا میپزم و نهایت دوتا ظرف بشورم .توالت ایرانی استفاده میکنم ...اما در طول روز همش دراز کش ام و نهایت یچیز برای خوردنم پاشم بردارم یا برم wc ..بنظرت با این وضع سرویکس بالا میره؟

من فقط یه وعده غذا میپزم و نهایت دوتا ظرف بشورم .توالت ایرانی استفاده میکنم ...اما در طول روز همش در ...

چرا دستشویی فرنگی استفاده نمیکنی؟

سرویکست چند بود؟

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️