2777
2789
عنوان

۶۰ قاف؟ برای باطل سحر؟ و حل مشکلات؟

17678 بازدید | 45 پست

دوستان کسی ۶۰ قاف انجام داده؟ میگن خیلی خاصیت داره 

اگه کسی تجربه ای داره بیاد بگه اصلا چطوری هست؟

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من قبول ندارم این چیزارو🙁

والا قرانه 

قرانم قبول نداری؟

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
چی هست؟؟ اولین باره میشنوم

میگه ۶ تا ایه قران هست که توهر ایه ده قاف داره روهم میشه ۶۰ قاف 

هیچ طلسمی در شریعت نیست که با 60 قاف باطل نشود

و هیچ طلسمی در شریعت نیست که با سوره مبارکه یاسین باطل نشود.

و هیچ طلسمی در دین نیست که با هزار بار خواندن نادعلی باطل نشود.

لکن آیات 60 قاف را  120 مرتبه. این را تقسیم بر 11 روز بکند و بخواند هر طلسمی باشد باطل می شود.   ( یعنی 10 روز هر روزی 11 بار این آیات را بخواند و در روز یازدهم 10 بار بخواند تا عدد 120  در 11 روز تکمیل گردد

چ جالب ...ولی میگن سوره بقره هم خیلی عالیه

اره شنیدم من ک هروز ناس و فلق میخونم با ایت الکرسی

اخا من فک کردم طلسمه اجی چون اولین بارمم بود خوندم قران ک ارامشه🥺

عزیزم من خودم از این چیزا مینرسم پناه میبرم به خدا و قران و اهل بیت والا از این چیزا ترس دارم 

ایه قرانه 

حالا از کجا متوجه شدی طلسم و دعا داری؟

داستانش طولانیه 

توخونم پیداکردم