2777
2789
عنوان

بیاید کمک .....

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست
روانی خودتی 

حرفتون خیلی زشته، مگه هر کسی بره روانپزشک فرد بدیه، مشخصه شما آداب معاشرت رو خوب یاد نگرفته ایند، برو مطالعه کن در مورد روانپزشک و روانشناس تا بفهمی داری اشتباه میکنی.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
روانی خودتی 

من از روی خیرخواهی و نه از روی توهین، بتون پاسخ دادم.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روانی خودتی 

امضام رو بخون تا بفهمی در مورد من اشتباه میکنی

حرفتون خیلی زشته، مگه هر کسی بره روانپزشک فرد بدیه، مشخصه شما آداب معاشرت رو خوب یاد نگرفته ایند، بر ...

مثلا روانشناس میخواد چیکار کنه .جمله بندی شما درست نبوده شماهم لطفا اول حرف زدن رو خوب یاد بگیرید .

مثلا روانشناس میخواد چیکار کنه .جمله بندی شما درست نبوده شماهم لطفا اول حرف زدن رو خوب یاد بگیرید .

من حرف بدی نزدم. شما اول برو پی روانشناس مشکلت رو بش بگو، اگه نتیجه بد گرفتی بعد بیا اینجا بهم بگو دیدگاه درست نیش. هیچ وقت قصاص قبل جنایت نکن.  تمام.........

شما اشتباه میکنید. جمله بندی من درست هست، چون خودمم تقریبا شبیه شما هستم. با خانمم رفتیم پیش روانپزشک و الان دارو استفاده میکنم، فراموشی تقریبا زیاد دارم. قبلا از اینکه به شما بگم خودم رفتم. حالا منظورم رو  گرفتید.