2777
2789
عنوان

بیاید کمک .....

138 بازدید | 23 پست

نزدیک دوماه میرم سرکار نمیدونم چرا اینقدر دلهره میگیرم قبل رفتن کلی دعا میخونم .ب حرفا خوب گوش نمیدم و سریع همه جی یادم میره وقتی فکر میکنم میگم چقدر راحت بود .میترسم کارم خدا نکرده از دست بدم بعد دشمن خام ک خانواده شوهر هستن خوشحال بشن .چون نمیخوان پیشرفت کنم .چیکار کنم این ترس بره ؟ برام دعا کنید و صلوات بفرستید .مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی بیشتر بخای این استرس رو شکست بدی بیشتر مقاومت می‌کنه سعی کن باهاش درگیر نشی بزار بیاد سراغت تو کارتو انجام بده افکار منفی میان و میرن نمیشه جلوشونو گرفت سعی کن بی اهمیت باشی 

شما اول باید برید پیش روانشناس، وضعیتت رو کامل بگی نیاز به دارو داشتید بتون میگه برید پیش روانپزشک.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
احتمالا خواب بعد از ظهر نداری از مشغله ی زیاد به خاطر همینم حافظه ات ضعیف شده  ولش کن نرو سر ک ...

شوهرم اینجوری نیست من میخوام از دست خانواده همسرم راحت شم تو ی ساختمونم توقع دارن اگه خونه بمونم

یعنی چی

منظورم اینه که هرچی بیشتر به این دلهره ای ک داری اهمیت بدی حالت بد تر میشه به افکار منفیت توجه نکن نگران نباش کارتو از دست نمیدی وقتی کارت خوب انجام بدی مشکلی پیش نمیاد 

شوهرم اینجوری نیست من میخوام از دست خانواده همسرم راحت شم تو ی ساختمونم توقع دارن اگه خونه بمونم

چایی و کاکایو و قهوه و نسکافه اصلا نخور صبح ها یه فنجون بابونه شیرازی بخور آرامش بخشه 

ان شا الله که زودتر بری از تو اون ساختمون