2789

دخترم کولیک داشت گهواره برا خوابش خیلی بکارم اومد کریر برام استفاده نداشت لباس از سایز ۱شروع کردم به خریدن دیگه صفر نخریدم بچم درشت بود و اینم برام کاربردی بود 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بچت بهار و تابستون متولد میشه دیگه از این پتوها که زیپ میخوره حالت قنداق فرنگیه اسمش یادم رفت چی بود دیگه از اونا نخر

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

روروئک و کالسکه و ساک و حمل و سرویس خواب از این سرویسی ها استفادم نشدن به جاش از این تشک و بالش های پنبه ای گرفتم خیلی عالی بودن سرویسم دست نخورده تو کمد موند اخه پشم شیشه هستن بچه ها حساسیتی میشن 

کاش چیزای خیلی ضروری رو بگین چیزایی ک اصلا کاربردم نداشته براتون بگین  خیلی برا ماها ک قرارع ب ...

لباس کم بگیر عزیزم من چون بچم شهریور دنیا اومد لباس تابستونی زیاد گرفته بودم نیازم نشدم روروئک بچم اصلا ننشست کالسکه میشینه دو دقیقه بعد میگه بغلم کن سام حمل هم گرفتم سخت بود بچه را داخلش بزاری فقط دوبار استفادش کردم سرویس تشک و پتو اینا از این آماده ای ها نخر پشم شیشه هستن بچه حساسیتی میشه مال من اصلا استفادم نشد حوله کوچیک نگیر جوری بگیر تا سه چهار سالگی استفاده بشه بعد که بزرگ تر شد تن پوش بگیر واسش من همینکار کردم تخت هم نگرفتم گفتم بزرگ تر بشه تخت نوجوان براش بگیرم کمد ولی گرفتم خیلی خوبه دیگه الان چیزی به ذهنم نمیاد سوالی داشتی بپرس عزیزم 

من هنوز وسایل بزرگاشو نگرفتم تشک و‌لباس و اینجور چیزا گرفتم تو انتخاب تخت دو دلم تخت کنار مادر واقع ...

بله. دختر من نمیخوابه و اذیت میکنه، زنگ زدم کلینیک خواب، میگفت اولین اشتباهت این بوده که گذاشتیش کنار خودت خوابیده

اگه بچت بهار و تابستون متولد میشه دیگه از این پتوها که زیپ میخوره حالت قنداق فرنگیه اسمش یادم رفت چی ...

یه پتوی معمولی خریدم که دورپیچ هم میشه گفتم برای بیمارستان شاید نیاز بشه