2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نخر. اتفاقا من باشم صبر میکنم ببینم بچه نیازش چیه بعد میخرم 

لباس قصد دارم فقط سایز صفر و یک بخرم بعد ببینم اندازه بچه چقدره خریده کنم ولی یه سری لوازم نمیشه صبر کرد خرید اون موقع با بچه نمیشه رفت بیرون

لباس قصد دارم فقط سایز صفر و یک بخرم بعد ببینم اندازه بچه چقدره خریده کنم ولی یه سری لوازم نمیشه صبر ...

همینطوره. صندلی ماشینم لازمه. از اول بذاری که عادت کنه. کریر برای من بد نبود،اگه میری مهمونی خوبه. بزای من به عید خورد،یه جوری صندلی بود برای بچه

یه پتوی معمولی خریدم که دورپیچ هم میشه گفتم برای بیمارستان شاید نیاز بشه 

بله اینو خوب کردی بدردت میخوره اگه بچت تا قبل مرداد و مرداد دنیا میاد کلاهم نخر چون احتیاج نمیشه بمونه پاییز که مناسب دور سرش میخری کفشا که بیشتر جنبه تزئینی برا نوزاد داره نگیر اضافس

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
لباس کم بگیر عزیزم من چون بچم شهریور دنیا اومد لباس تابستونی زیاد گرفته بودم نیازم نشدم روروئک بچم ا ...

واقعا ممنونم ک انقدر صبورانه جواب دادین فقط تخت ک گفتین نگرفتین ب جاش چیز دیگه ای گرفتین یعنی کلا نه تختخواب نه تخت کنارمادر یا نوجوان هیچی نگرفتین ؟

درمورد بقیه موارد واقعا ممنونم 

جسارتا شما کی سیسمونی اماده کردین ؟هزینه تقریبا چقدرشد؟ چ برندایی گرفتین ک راضی  بودین ؟شیردوش برقی یادیتی نیاز خریدنش یا دستگاه استریل ؟

پسرم من اصلا تو گهواره نمیخوابه فقط باید میزاشتم رو پام تکون میدادم   کالسکه نخریدم چون میدونستم لازمم نمیشه کریر روروئک هم نخریدم تخت کمدم نخریدم چون جا نداشتم از این فایل های پلاستیکی گرفتم برای لباساش شما باید با توجه به شرایط خودت انتخاب کنی چی بخری مثلا من برای بیمارستان تا یه ماه سایز صفر هم لباس هم پوشک استفاده کردم چون بچه ریز بود باید طبق آخرین سونو براش لباس بخری زیر دکمه ای بدون آستین برای زیر لباس خوبه سرمی من خوشم نمیاد بلوز شلوار بهتره جوابم اصلا لازم نیست زیاد بخری چون یکی دو جفت بزور استفاده میشه تخت کنار مادر برای من خوبه هم یجورایی تخته هم گهواره ولی بنظرم مینی واش خوب باشه من نخریدم ولی الان احساس میکنم باید میخریدم چون پسرم رفلاکسی زیاد استفراغ میکنه برای همین لباساش زیاد کثیف میشه شیشه شیر پستونکم حتما ارتدنسی بخر مارک چیکو اونت خوبه چون شبیه سینه مادره