2789
واقعا ممنونم ک انقدر صبورانه جواب دادین فقط تخت ک گفتین نگرفتین ب جاش چیز دیگه ای گرفتین یعنی کلا نه ...

من پارسال سیسمونی خریدم دقیق یادم نیست اما از ده تومن بیشتر نشد به جا تخت چیزی نگرفتم گهواره هم گرفتم خیلی نیاز بود واسم سرویس کالسکه اینا دلیجان فک کنم جنسشون عالیه خداییش خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال سیسمونی خریدم دقیق یادم نیست اما از ده تومن بیشتر نشد به جا تخت چیزی نگرفتم گهواره هم گرفت ...

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه انشاالله از تک تک وسایل به بهترین نحو استفاده کنه و لذت ببرین 

بابت راهنمایی هاتونم واقعا ممنونم 

ببخشید اما در مورد لباس هر سایز معمولا چنددست نیاز ؟

الان بیس هفته هستم عزیزم هنوز به مرحله وزن نرسیدم 

بسلامتی پس لباس سایز صفر رو بزار برای هفته های اخر که وزن تقریبی رو فهمیدی پسر من ۲کیلیو نیم بود تا یه ماه لباس صفر پوشید که تا ماه دوم هم جا داشت بپوش ولی چون خوشم نمیاد لباس تنگ تنش کنم فقط یه ماه استفاده کردم 

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه انشاالله از تک تک وسایل به بهترین نحو استفاده کنه و لذت ببرین  بابت ...

ممنونم عزیزم 

لباس صفر دودست یک دستش کامل باشه من پنج تکه گرفتم یک دست هم جدا فقط بلوز شلوار و زیرپوش گرفتم خوب بود براش بلوز اگه جلو دکمه دار باشه بهتره چون بچه حموم میکنی تنش خیسه اونا را راحت تر میشه پوشید یک یه دست بگیر و دو هم یک دست دیگه صبر کن بزرگ بشه بعدا متناسب با فصل و سایز براش لباس بگیر من دو دست لباس تابستونی اصلا استفادم نشد 

ممنونم عزیزم  لباس صفر دودست یک دستش کامل باشه من پنج تکه گرفتم یک دست هم جدا فقط بلوز شلوار و ...

واقعا ازتون ممنونم خيلي راهنمايي هاتون وتجربتون ب شخصه برامن عالي بود خيلي محبت كردين ك وقت گذاشتين 

انشاالله بهترين ها تو مسير زندگيتون براتون رقم بخورع 

واقعا ازتون ممنونم خيلي راهنمايي هاتون وتجربتون ب شخصه برامن عالي بود خيلي محبت كردين ك وقت گذاشتين& ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله شما هم نی نیتون صحیح و سالم بغل بگیرین