2777
2789

پسرم درگیرشه داروهم کلاریترومایسین دادن نمیتونه بخوره تا میخوره بآلا میاره چیکارکنم طفلک ضعیفم هست کلاس اوله ‌کسی بوده درملن کنه عسل و بارهنگم زیاد دادم ولی فایده نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیر رو ریز خورد کن بریز تو کپسول خال هر روز صبح ناشنا دو تا کپسول بده بخوره یمدت ادامه بده خوب بشه

اخه اندوسکوپی کردن گفتن معدش التهاب داره میترسم سیر التهابشو زیاد کنه

سلام دختر من داشت اول آندوسکوپیش کردن بعد تشخیص هم  دکترش آموکسی سیلین ۵۰۰ روزی  دوتا مترونیدازول ۲۵۰ روزی دوتا بعد امپرازول روزی یه دونه صبح ناشتا یه دونه هم شب یکیش نصفش رو از کپسول بیرون میریختم نصفش رو میدادم خدا رو شکر خوب شد دختر من کلاس چهارم بود نگران نباش خوب میشه

[QUOTE=260910417]سلام دختر من داشت اول آندوسکوپیش کردن بعد تشخیص هم  دکترش آموکسی سیلین ۵۰۰ روزی  دوتا مترو ...[/QUOدختر شما میخورد داروهاشو بالا نمیاورد چه علاعمی داشت دخترتون پسر من ۷ سالشه کم وزن هم هست ۲۱ کیلوعه

اخه اندوسکوپی کردن گفتن معدش التهاب داره میترسم سیر التهابشو زیاد کنه

از دکترش بپرس ، اگه اجازه داد بده ، گلپر هم خوبه ناشتا آسیاب نشده ، نخود خیس خورده تو سرکه سیب به مدت ۵ روز ، بعد ناشتا ده تا بخوره

بله

خب حتما بايد دارو بگيره متاسفانه طول درمان اش هم زياده، دنبال درمان گياهي هم نباش. حتما پيگير درمان اش باش، ميكروب هليكوباكتر توي غذاهاي رستوراني متاسفانه زياد حتي رستوران هاي گرون قيمت 

خب حتما بايد دارو بگيره متاسفانه طول درمان اش هم زياده، دنبال درمان گياهي هم نباش. حتما پيگير درمان ...

اخه اگه خونه بود یچیز فکر کن بره تومدرسه حالش بد بشه یا اصلا توخونه هم باحال بعد نه مشق میتونه بنویسه نه بخونه طفلک اونروز سرکلاس زنگ املا بالا اورده بود زنگ زدن رفتم مدرسه