2777
2789
عنوان

راهنمایی

78 بازدید | 18 پست

سلام خانمایه رم ۲گیگ دارم چند بار دادمش به برادرم چنتا صدا داشت ریخته بود توش که تو گوشیش حذف نشه خودمم حدود ۲۰۰تا عکس چنتا فیلم چنتا صدا داشتم توش الان که رممو گرفتم ازش کلا عکسام نیست نوشته تصاویر صفر فیلمام نیست چکار کنم خیلی مهمن عکسای یادگاری همه چی بخدا دارم دیونه میشم از صبح دارم گریه میکنم

ریکاوری فکر کنم بشه

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم علامتش چیه اگه بسوزه 

گوشي داغ ميكنه . 

حالا ببر گوشي فروشي نسوخته باشه برات ريكاوري ميكنه همه اطلاعاتت برميگرده گريه نداره كه 

منم از اين بلاها سرم اومده 

خدايا صلاحتو با حاجت دل من يه گره ي كور بزن ♥️
چطوری میشه برام توضیح بدی

اگه ف یلتر ش کن داری برو آپ استور یا گوگل پلی . بزن recovery picture and video . یکی ازون ها رو تو گوشی برادرت دانلود کن . بعد امتحان کن تا کلیه عکس ها و فیلمای حذف شده بالا بیان . بعد اونایی که میخای نگه داری سیو کن

بارها و بارها من انجام دادم

گوشي داغ ميكنه .  حالا ببر گوشي فروشي نسوخته باشه برات ريكاوري ميكنه همه اطلاعاتت برميگرده گري ...

تو خونه هم خودش میتونه انجام بده ...اونجا فقط پول اضافی ازش میگیرن