2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66331 بازدید | 1895 پست
سلام به همه دوستان شروع رژیم ۱۰ آذر با وزن ۷۲/۲۰۰ امروز ۶ روز که رژیمم وزنم شده ۷۰/۶۰۰ 😍😍😍😍😍😍 ...

برای ۶ روز خیلی عالی پیش رفتی آفرین 😍💪🏼

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

من ناراحتم خیلی😶 از ۸ آذر با شما شروع کردم قبلش کالری شماری نمیکردم ولی باشگاه میرفتم با وزن ۷۰ ک ...

خوب عزیزم هنوز ۸ روز شده و خیلی هم خوبه گفتم حداقل ۱ کیلو باید کم بشه که شما کم کردید دیگه

بین ۱تا ۲ کیلو نرماله عزیزم

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستای گلم براتون آرزوی موفقیت میکنم و از تک تکتون که همراهی میکنید صمیمانه ممنونم🥰💐🥰💐🥰

📍چند تا توصیه هفته سوم ۱۷ آذر ۱۴۰۱💪🏼

۱. تقویتی ها و مولتی ویتامین هایی که قبلا گفتم رو حتما مصرف کنید که خدایی نکرده دچار ریزش مو نشین

۲.از این هفته پنج شنبه ها رو هم فست نباشید اما روز آزاد هم مثل جمعه ها نیست که کالری بیشتر مصرف کنید! فقط فست نباشید

( اینجوری داریم با عادت کردن بدن با یک روش مقابله میکنیم و اصطلاحا متابولیسم رو بالا پایین میکنیم)

۳.لطفا لطفا لطفا بعد از وارد کردن وزن جدید به اپ و انتخاب سرعت کاهش وزن ، همون مقدار کالری ای که اپ میده رو مصرف کنید نه کمتر نه بیشتر! 😊🙏

💐💐💐امیدوارم هفته سوم هم با همون اراده و انرژی دو هفته قبل پیش بریم قدر دان حضور تک تکتون هستم دوستای گلم💐💐💐 

من ناراحتم خیلی😶 از ۸ آذر با شما شروع کردم قبلش کالری شماری نمیکردم ولی باشگاه میرفتم با وزن ۷۰ ک ...

آره عزیزم خیلی خیلی تاثیر داره من همیشه یبوستم خیلی سخته برای رژیم ولی سعی میکنم کنترلش کنم 

خیلی معذرت میخوام امروزم صبر کردم تا بعد چند روز برم دسشویی بعد وزن کنم

آره عزیزم خیلی خیلی تاثیر داره من همیشه یبوستم خیلی سخته برای رژیم ولی سعی میکنم کنترلش کنم  خ ...

آب زیاد بخور

کدو حلوایی برای شام بخور خیلی تاثیر داره

پرتقال هم عصرها حتما بخور

آب زیاد بخور کدو حلوایی برای شام بخور خیلی تاثیر داره پرتقال هم عصرها حتما بخور

آب همیشه زیاد میخورم چه تابستون چه زمستون

کدو حلوایی دوس ندارم متاسفانه فقط روغن زیتون و برگه برام تاثیر داره که خریدم و میخوام بخورم

آره عزیزم خیلی خیلی تاثیر داره من همیشه یبوستم خیلی سخته برای رژیم ولی سعی میکنم کنترلش کنم  خ ...

بااجازه کتی جون...سلام گلم.شباقبل خواب داخل ودورناف روغن زیتون برعکس عقربه های ساعت بمال..تورژیمت آلو..بزارآب ولرم ازهمه مهم ترهستش خییییلی تاثیرداره..صبح آبلیمو عسل آب ولرم یک لیوان هم شده بخور..وهرچی که کتی جون گفتن رعایت کنی خوب میشی واینکه چون رژیم داریم غذامون کمترشده مصرف چربی کم شده بخاطرهوون یکم سخترشده دیربه دیردستشویی میریم...ولی مامیتونیم یبوستم نمیتونه مانع لاغری مابشه..😂😂

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
یکی از بهترینای گروه بدون اغراق💐  همیشه پست هامو لایک میکنه🙏  گزارش های دقیق میده🎁&nb ...

ممنونم کتی جون ..انرژی هایی که توگروه میگیرم باعث میشه اراده ام بیشتربشه..امیدوارم همون به هدفمون برسیم ناامیدنشیم...

من گزارش امروزمومیدم..صبحانه دوکف دست نان جو۱۵۲+یک قوطی کبریت۳۰+گردو۵۲+خیار۱۵شد۲۴۹..نهارقیمه۴ق۱۲۰+پلوآبکش بدون روغن ۶قاشق۱۱۷+ته دیگ یه کف دست۷۸+سالاد۱لیوان۳۱شد۳۱۵..شامم ۴قاشق الویه باسس کم چرب۱۹۴..بربری سه کف دست۲۴۵+خیارشور۲تاکوچولو۳شد۲۲۱..میان وعدهام..۴عددخرما۸۰+دوتانارنگی۷۰+سیب۲۹+کدوحلوایی۲لیوان۹۸+بادام ده عدد۵۹+پفیلادولیوان۶۲+گردو۵۲شد۴۵۰..کالری مجازجدیدازاین هفته ۱۳۲۰..مصرف امروزم۱۲۱۴..۲ساعت پیاده روی.۴۰۰تاپروانه😵‍💫..۵لیوان آب خوردم ۳لیوان مونده تاقبل خواب حتمامیخورم..واینکه از۵فیت شروع شدتافردا۸..

سلام برای یبوست یک کیلو تقریبی حساب کنید 

و روز قبل از وزن کشی حتما باید فست کامل باشید

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵