2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66331 بازدید | 1895 پست
سلام..من توی فستام..بخاطرگرسنگی شکلات تلخ.گردوبرای ضعف میخوردم..آن هفته پریودم بودم فعالیتم کم بود.. ...

یکی از بهترینای گروه بدون اغراق💐 

همیشه پست هامو لایک میکنه🙏 

گزارش های دقیق میده🎁 

و بسیار با اراده💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼😇

بهت تبریک میگم عزیزم خوشحالم که همراهمون هستی🥰🥰🥰🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام رفقا من امروزوزن کشی کردم تو رژیم زیر یک هفته فعلی از ۷۴رسیدم۷۳ 🥸

عزیزم خیلیم عالی شما تازه واردی هنوز عجله ای نیست🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از بهترینای گروه بدون اغراق💐  همیشه پست هامو لایک میکنه🙏  گزارش های دقیق میده🎁&nb ...

سلام چون طبیعتا ادم حسودی میباااااشم 

زین پس من هم همه پستاتو لایک مینومایانم😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

سلام عزیزان 

من از دیروز درگیر امتحان ریاضی پسرم بودم دیشب فراموش کردم برنامه غذایی مو بفرستم 

صبحانه نان عسل گردو ناهار تخم مرغ نان شام کوکو سبزی سالاد 

میان وعده موز نارنگی پرتقال کالری مصرفی ۱۲۰۰ ، کالری مجاز ۱۴۵۰ 

دقیق یادم نمیاد از چه تاریخی توی رژیمم اما میدونم از وقتی این تاپیک استارت خورد منم تو رژیمم 

وزنم ۷۷ بود امروز صبح وزن کردم ۷۶ شدم 

سلام عزیزان  من از دیروز درگیر امتحان ریاضی پسرم بودم دیشب فراموش کردم برنامه غذایی مو بفرستم& ...

خیلی هم عالی پرنیا جون😍😍😍

البته اگه از ۲ آذر اومده باشی حداکثر ۴ کیلو و حداقل ۲ کیلو باید کاهش میداشتی

حالا ببین کجای کار رو درست انجام ندادی یا علت رو بررسی کن

امیدوارم چهارشنبه هفته بعد گزارش کاهشت رو ببینم🥰

ممنونم که گزارشت رو فرستادی عزیزم همینکه همراه خوبی هستی حتما نتیجه میگیری عجله ای نیست تا فروردین وقت داریم

خیلی هم عالی پرنیا جون😍😍😍 البته اگه از ۲ آذر اومده باشی حداکثر ۴ کیلو و حداقل ۲ کیلو باید کاهش م ...

خودمم حقیقتش کمی ناامید شدم فقط یک کیلو کم‌شده بود 

شاید بخاطر پریود هم باشه 

ولی مهم هدفم در دراز مدته، سالم خوری و ادامه ی ورزش و باشگاه 

خودمم حقیقتش کمی ناامید شدم فقط یک کیلو کم‌شده بود  شاید بخاطر پریود هم باشه  ولی مهم هد ...

نه نه این حرفو نزن اصلا🤓

بله پریودی خیلی تاثیر داره من خودم هفته اول دو کیلو کم کردم ولی اینهفته یک کیلو بیشتر کم نشد چون پریود بودم با اینکه من خیلی دقیق رعایت کردم

اصلا نا امیدی نداریییییییییم🥰🧨💪🏼

نه نه این حرفو نزن اصلا🤓 بله پریودی خیلی تاثیر داره من خودم هفته اول دو کیلو کم کردم ولی اینهفته ی ...

کتی جان ی سوال برام پیش اومده اکثرا دوستان در حد ۱یا ۲کیلو هفته ای کم کردن ولی من هفته اول ۳ونیم کیلو الانم۱هفته کامل نشده۱ونیم دلیلی خاصی داره بنظرت بجز رعایت رژیم فست اون ک بدون شک من اصلا‌چیت نشدم توش حتی ۱قند ولی برام واقعا عجیبه این سرعت؟(البته ماشالا بگم چش نکنم خودمو😂😂😂🫡)

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

من ناراحتم خیلی😶

از ۸ آذر با شما شروع کردم قبلش کالری شماری نمیکردم ولی باشگاه میرفتم

با وزن ۷۰ کیلو ۱۰۰ گرم شروع کردم الان وزن کردم ۶۹ و ۱۰۰ شدم انتظارم بیشتر بود البته من یبوست شدم یعنی میتونه از این باشه

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی
کتی جان ی سوال برام پیش اومده اکثرا دوستان در حد ۱یا ۲کیلو هفته ای کم کردن ولی من هفته اول ۳ونیم کیل ...

ببین عزیزم به عوامل مختلفی بستگی داره

۱. ممکنه متابولیسم بدن شما بالا باشه

۲.ممکنه شما قبلا رژیم غذایی پر چرب یا پر شیرینی داشتین که با کم کردنش اینقدر کاهش داشتین که خوب این خیلی خوبه

۳.ممکنه مقدار کالری خیلی کم کردین و ورزشتون هم زیاده که این برای ادامه زیاد خوب نیست سعی کنید متناسب کالری مصرف کنید و از همه گروههای غذایی کامل بخورید و ورزش هم متعادل باشه

۴.ممکنه خدای نکرده مقدار اب رو کم مصرف میکنید که این اصلا خوب نیست که البته بعید میدونم شما همچین کاری کرده باشید چون باعث یبوست میشه و شما خداروشکر اوکی هستین

۵.و گاهی هم اول شروع رژیم سرعت کاهش زیاده ولی رفته رفته متناسب میشه

اما در هر صورت شماره ۳ رو با دقت رعایت کنید💪🏼💐

باز هم خوشحالم که همراهم هستی و اینقدر خوب و جدی گروه رو دنبال میکنی عزیزم🥰🙏