2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66331 بازدید | 1895 پست
اشکالی نداره اگه برات ممکنه فردا هم بذار

ایشالا چهارشنبه هفته بعد میگم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چطور؟ به لحاظ رعایت کردن درست و مصرف کامل کالری ها بله اما به لحاظ خوش انرژی بودن هرچی بیشتر بهتر😍 ...

درسته بیشتر منظورم مصرف کالری ها بود 

ولی به طور کلی من خیلی نمی تونم فعال باشم مدلم اینطوره عزیزم یک مقدار هیجان و احساساتم پایینه 😂💙🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته بیشتر منظورم مصرف کالری ها بود  ولی به طور کلی من خیلی نمی تونم فعال باشم مدلم اینطوره ع ...

میتونم بفهمم عزیزم🥰 

همینکه این گروه برات مفیده و کارایی داره خوبه تو هر موقع دوست داشتی گزارش بده اشکالی نداره 

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼😍

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام دخترا حالا که رژیم گرفتین اگه میخواین پوست صورتتون شل نشه مزونیلینگ انجام بدین ماهی ۱جلسه وتا ۳ جلسه عالیه  من خودم راضیم خیارم بزارین فریزر روزی ۱۰ دقیقه رو پوستتون ماساژ بدین برش  بزنینیودباره بزارین فریزر ،،،روزی یه حلقه گرد خیار برا صورت مصرف میشه ،،،

مامان الهه کوچولو 

صبحانه =نان فطیر دو کف دست 

نهار = ۱۰قاشق برنج +۷قاشق قورمه سبزی +نصف لیوان نوشابه 

میان وعده نارنگی و لبو ۱عد هرکدام

شام =کباب تابه ای +نان ۲کف دست 

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
شب همگی بخیر..گزارش امروزم..صبحانه دوکف دست نان جو۱۴۶+گردو۵۲+قوطی کبریت پنیر۳۰شد۲۲۸...نهاریه دونه تخ ...

خیلی عالی تر شده تغذیه ات ممنونم که رعایت میکنی🥰😍💪🏼

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام دخترا حالا که رژیم گرفتین اگه میخواین پوست صورتتون شل نشه مزونیلینگ انجام بدین ماهی ۱جلسه وتا ۳ ...

ممنونم از اینکه تجربه ات رو با ما هم به اشتراک گذاشتی عزیزم😊🙏

منکه از صبح سر پا بودم‌ کلی کار داشتم🙄

خسته نباشی عزیزم💐

سلام به همه پرانرژیای اینجا❤✌🏻 ببخشید دوروز گزارش ندادم. دیروز سرما خوردم نشد بیام😶

✔ گزارش دوشنبه ۱۴ آذر:

🔴 صبحانه  ⬅️ ۸ قاشق فرنی + ۲ کف دست نون سنگک + یه لیوان چای
🟠 میان‌وعده ⬅️ یه سیب قرمز
🟡 ناهار ⬅️ ۱۳ قاشق برنج بدون روغن + کتلت اسفناج دوتا برش مثلثی
🟢 میان‌وعده ⬅️ یدونه لواشک شکلاتی
🔵 شام ⬅️ ۳ کف دست نون سنگک + یه قاشق غذاخوری عسل + ۲ قاشق غذاخوری کره بادوم‌زمینی 

✔ گزارش سه‌شنبه ۱۵ آذر:

🔴 صبحانه  ⬅️ ۲ کف دست نون سنگک + یه تخم‌مرغ آب‌پز + یه لیوان چای
🟠 میان‌وعده ⬅️ یه بستنی زمستونی
🟡 ناهار ⬅️ ۳ کف دست نون سنگک + ۴ قاشق ماست پرچرب + جغور بغور (نمیدونم شما این غذا رو خوردین یا نه، ولی چون تو مانکن نبود میگم. این غذا با جگر سفید و سیاه گوسفند + پیاز + تخم مرغ درست میشه. من اینارو جدا جدا تو مانکن زدم)
🟢 میان‌وعده ⬅️ یه سیب قرمز + یه لیمو‌شیرین + دوتا نارنگی
🔵 شام ⬅️ یه لیوان شیرقهوه کم شیرین

● دوتا لیوان شربت لیموترش و عسل هم خوردم. یه مقدار کالریم کم شد که به‌خاطر بی‌اشتهاییم بود. امروز حتما جبران میکنم✌🏻

🟪 گزارش کلی 🟪

من از یک‌شنبه ۶ آذر باهاتون شروع کردم. دو سه روز اول رعایت کردم اما تا آخر هفته تقریبا ناپرهیزی کردم و گزارش ندادم😑 از شنبه ۱۲ آذر دیگه جدی گرفتم ماجرارو و تاثیر گزارش رو روی نظمم متوجه‌شدم. به‌خاطر همین حواسم بیشتر به غذام بود.

امروز صبح وزن‌ کردم خودمو. ۷۶.۱۵۰ بودم و این برای من عالیههه😍😍 نمیدونین چقدر انگیزه میگیره آدم وقتی اینجوری وزنش کم میشه. امیدوارم هفته‌های بعد همه با انرژی و روحیه بالا پیش بریم✌🏻😍

بازم ازت خیلی ممنونم استارتر که با این تاپیک به ما انگیزه دادی برای شروع و بهتر شدن😍❤

🟪 گزارش کلی 🟪 من از یک‌شنبه ۶ آذر باهاتون شروع کردم. دو سه روز اول رعایت کردم اما تا آخر هفته تقر ...

وزن اولیه تو چند بود

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏