2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66331 بازدید | 1895 پست
نمیشه حذفش کنم اینو؟؟؟چطور حذف میشه؟

اشکال نداره حذف نمیشه

شما همینجا لیست رو بفرست یا برای خودم پیام بده

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای بچه ها برای چهار شنبه خیلی هیجان دارم 😍😍😍

منم به شدت 😍😍

صورت و شکمم با دیدن میتوانم بفهمم تغییر داره اما نمیدکنم چقدر کم کردم 

متاسفانه ترازو نداری برای چهارشنبه  ،ترازو تون چه مارکیه چند گرفتید ؟

اگر کسی به تازگی گرفته لطف کنه اطلاعات بده 

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱
منم به شدت 😍😍 صورت و شکمم با دیدن میتوانم بفهمم تغییر داره اما نمیدکنم چقدر کم کردم  متاسفا ...

من از کیش گرفتم حدودا ۱۳ سال پیش🤭

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

دقیقا ناهار چند  کف دست نان؟!🧐

۴ کف دستد

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅

لیست موضوعات تایپیک16/8 😊💛

مدیر کتی جون 💜😚

صفحه 1 و امضا و تاپیک قبلی کتی جون: لیست توضیحات اولیه و نحوه وزن کشی !

صفحه 6 : توضیح در مورد سوال برگشت پذیری وزن بعد از استپ رژیم

صفحه 7 :توضیح در مورد گشنگی بعد از ساعت 8 شب

صفحه 9 :توضیح در باره اصول اساسی درست رژیم+چگونگی نمونه برنامه غذایی مشترک گروه  +لیست اولیه گروه فستینگ

صفحه 10 :توضیح در مورد درستی یا نادرستی  تداخل باشگاه و رژیم 16/8 +نکته تکمیلی در مورد مصرف پروتئین +توضیح در مورد روز جمعه و چگونگی فست در این روز

صفحه 11:توضیح در مورد نصب اپ کالری شما و مدت دوره گرفتن رژیم 16/8

صفحه 14 :مقاله انگیزشی +لیست کامل افراد گروه +توضیح در مورد گرفتن عضو جدید

صفحه 17 :نکته مهم و جمع بندی رژیم 16/8👊💪

صفحه 18 :نکته مهم تکملی در مورد تغییر ساعت شام و صبحانه

صفحه 24 :توضیح در مورد گشنگی آخر شب و چگونگی خوردن کالری 🙈

صفحه 25:توضیح در مورد کارکرد و نحوه کاهش وزن در

رژیم 16/8😪

صفحه 27: توضیح در مورد سوال ،کم کردن بیشتر از 2

کیلو در هفته آیا مجاز است ؟؟

صفحه 28 :ورود به هفته دوم و توضیحات و نکات تکمیلی +زمان وزن کشی هر چهارشنبه ها 😍😉

صفحه 32 :توضیح در مورد پریود و ورزش و رژیم در آن مدت +توضیح در مورد کالری کاهشی به وسیله ورزش

صفحه 33:توضیحات تکمیلی +مقاله پزشکی و انگیزشی در مورد رژیم

صفحه 37 :نکته تاکیدی و انگیزشی 💚🌱

صفحه 38 : توضیح در مورد اینکه روغن چیکارش کنیم؟؟😡

لیست موضوعات تایپیک16/8 😊💛 مدیر کتی جون 💜😚 صفحه 1 و امضا و تاپیک قبلی کتی جون: لیست توضیحات ...

اینم لیست موضوعات کتی جون،خوبی و بدیش دیگه ببخشید 😊 

شارژمخرابه ده درصد شارژ دارم 

گزارشم تند تند مینویسم کالری شماری نمیتوانم بکنم 

صبحانه:شیره خرمالو+سه کف دست نون بربری +1 لیوان چای و قند 

ناهار :9 قاشق برنج ابکش +یک کف دست قزل گریل شده +1 قاشق لونگی انار +نصف قاشق کره گاوی

میان وعده :1 لیوان شیر محلی تقریبا پر چرب بود +نصف یک کیک یزدی +1 عدد پرتقال کوچک +نصف عدد سیب 

شام:تقریبا 8 -9 قاشق برنج +ماهی مانده ناهار یا ساندویچ کوکو و نون فعلا مشخص نیست کامل  

20 -30 دقیقه میرقصم 

فعلا شب همگی بخیر 

اینم لیست موضوعات کتی جون،خوبی و بدیش دیگه ببخشید 😊  شارژمخرابه ده درصد شارژ دارم  &nbs ...

1333 تا کالری باید مصرف داشته روزانه اصلا یادم نبود و همیشه تا 1300 استفاده میکردم

سلام خانما 

صبحانه 

یک کفت دست نان +کره بادام زمینی یک قاشق چای خوردی 

نهار ماهی+ ۵ قاشق برنج+ خرما 

شام ۱۰۰ گرم نودل.

میان وعده انار نصف موز . 

۶۰ دقیقه پیاده روی. 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
لیست موضوعات تایپیک16/8 😊💛 مدیر کتی جون 💜😚 صفحه 1 و امضا و تاپیک قبلی کتی جون: لیست توضیحات ...

خیلی خیلی ممنونم آنشرلی عزیزم 🥰🙏

اینم لیست موضوعات کتی جون،خوبی و بدیش دیگه ببخشید 😊  شارژمخرابه ده درصد شارژ دارم  &nbs ...

آفرین عالیه💪🏼😍

چه جالب شیره خرمالو تا حالا نشدیده بودم حتما امتحانش میکنم اگه خوشمزه اس؟ از کجا باید بگیرم کارخونه ایه یا خونگی؟

سلام خانما  صبحانه  یک کفت دست نان +کره بادام زمینی یک قاشق چای خوردی  نهار ماهی+ ...

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼