2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66331 بازدید | 1895 پست
مرسی مرسی از گزارش پر انرژیت مانکن تازه وارد گروه🤩

❤️❤️❤️❤️❤️❤️درس پس میدیم استاااااد🤭امیدوارم هممون تا عید خوش اندام واقعی شیم که هربار تو اینه خودمون رو میبینیم حضشو ببریم😍❤️🥸

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
❤️❤️❤️❤️❤️❤️درس پس میدیم استاااااد🤭امیدوارم هممون تا عید خوش اندام واقعی شیم که هربار تو اینه خودمو ...

حتما همینطوره😍😍😍

دوست دارم یه برنامه ای بچینم برای کسایی که بهترین همکاری رو دارن تا عید یه دورهمی بذاریم خوشتیپا دور هم جمع بشیم🥳 

مثلا همه بیاین مشهد مهمون من😍😍😍😍

یا همه قرار بذاریم کیش یا قشم همدیگه رو ببینیم 

واقعا باحال میشه ها

اگه نظری داشتین در این زمینه در اثنای گزارش دهی و ادامه مسیر لاغری تا عید بگید خوشحال میشم😍

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز اینجا کلی برف اومده رفتیم برف بازی جاتون خالی😍 یکم گزارشهاتو با فاصله تو خط های جدا جدا&n ...

خوشبحالت..خداکنه اینورم بیاد...کالریمواوروزخوب خوردم...سیرم..😅😅

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
خوشبحالت..خداکنه اینورم بیاد...کالریمواوروزخوب خوردم...سیرم..😅😅

مثل بچه اخریا که ماماناشونو دق میدن فقط داری منو بخاطر کم خوریت دق میدیا 

ناهار خوردن رو از niaw یاد بگیر چه کرده😄

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

مثل بچه اخریا که ماماناشونو دق میدن فقط داری منو بخاطر کم خوریت دق میدیا  ناهار خوردن رو از ni ...

آخه من معده ام زودورم میکنه...بابرنج میانه خوبی ندارم..دراصل یه روزدرمیون نون میخورم اذیت نشم..امروزبرنج خوردم..😂😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
حتما همینطوره😍😍😍 دوست دارم یه برنامه ای بچینم برای کسایی که بهترین همکاری رو دارن تا عید یه دوره ...

چه قدر خوب میشه 

ان شالله دوستی های سالم با افراد سالم شکل بگیره🥰

حسابی امروز ترازوت ایستگاتو گرفته بوده😄 ولی خوشم میاد از انرژیت دمت گرم امام بگما این روزه مذهبی ...

چه کنم ! من باید روزه هام ر تو این زمستونی بگیرم که روزها کوتاهه! وگرنه از پسشون برنمیام.میخوام برم اقدام ،به همین دلیل باید هم وزن کم کنم هم روزه هام تموم شه

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من اخه کالری مورد نیاز بدنمو پیدا نمیکنم🥲هر جایی یه عدد متفاوتی نوشته😑 وزنم ۷۹.۴ و قدم ۱۷۰ میشه ...

ببین عزیزمbmiبدنتو اول در بیار ببین چقدر اضافه وزن داری دقیقا و تو چه محدوده ای هستی همونجا مینویسه چقد باید کالری مقرف کنی 

به نظرمن محلسبه دقیقا دکتر کرمانی 

چه کنم ! من باید روزه هام ر تو این زمستونی بگیرم که روزها کوتاهه! وگرنه از پسشون برنمیام.میخوام برم ...

خیلی هم خوبه که میخوای روزه هاتو بگیری من فقط یه توضیح درمورد روزه دادم 

چه همه برنامت پره دختر😅

سلام به همگی شبتون بخیر 

صبحانه 

یه قاشق کره بادم زمینی 

تن ماهی.+چند کف دست نان+

شام قرمه سبزی +نان 

میان وعده موز  گردو انار. 

ورزش نداشتم امروز کامل  جایی بودم نشد 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅

سلام کتی جون و دوستای فعال و پر انرژیم💃💃

قبل 12 :1 لیوان آب جوش 

یکم دیر صبحانه خوردم

صبحانه :دو کف دست نون152 +یک قاشق پنیر 35 کالری+1 لیوان چای +2 تا قند تقریبا کوچک 20=207

ناهار :5 قاشق برنج 175 کالری +1 عدد شامی اندازه کف دست 5 در 5 تقریبا 125 کالری  +نصف ساندویچ کتلت خونگی  150 کالری یک قطعه 5 در 5 بود =450

میان وعده :1 لیوان شیر محلی 110+یک قوطی کبریت کیک کاکاویی80+یک کفه دست کدو حلوایی بدون شکر  15 کالری =205

شام :یک و نیم لیوان لوبیا 300 کالری+1 قاشق چای خوری آب نارنج5 کالری +دو کف دست نون بربری 152 =457

کل کالری مصرفی =1316 ،16 تا زیاد شد که احتمال اشتباه تو کالری شماری رو هم حساب کردم 

20 دقیق رقص آخر شب دارم💃💃

من اندازه دور باسن و کمر میزارم با کم کردن وزن ببینم چقدر سایزم تغییر میکنع : دور سینه 92 

دور کمر 80 

دور باسن 104

قفلی امشبم:تو بمونی یا نمونی دلم از دست رفت 

تو قشنگ دل میبری از روی عمد از قصد

تو بشین نگاه کن که چجوری میشم بت خیره 

چه قشنگ نشسته وسط قلبم اون تیرت💃💃 

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱