2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66320 بازدید | 1895 پست
دست کمی از خودکشی هم نداشتیاااا🤨 همه جا متناسب آب میشه صبور باش

اره تقریبا فقط زود نجاتم داد خالم برداشت شیرینی ها رو از جلوم وگرنه کامل اون دنیا بودم ولی خب تو مراسم شیرینی نخورده بودم این شیرینی هارم با چای به عنوان صبحانه خوردم 😁😊😂

اها باشه انشاءالله 

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱

🚦🚦🚦 برنامه غذایی فردا  1401/09/۱۲ 💪🏼🤩

✅صبحانه ساعت ۱۲ : ارده کنجد یک قاشق غذاخوری ۹۰ کالری  + ۶۰ گرم نان بربری۱۶۳ کالری + شیره انگور یا عسل یک قاشق چایخوری 30 کالری = مجموع ۲۸۳ 

✅ناهار ساعت ۲.۵ تا ۳ : پلو آبکش با روغن ۹ قاشق ۲۳۰ کالری+ خورشت قورمه سبزی ۵ قاشق غذاخوری ۱۵۶+ یک بشقاب سالاد کلم و کشمش ۸۰

مجموع کالری ناهار = ۴۷۰ 

✅میانوعده  ساعت ۵ تا ۶.۵ : پرتقال ۷۰ کالری + موز ۱۰۶+ یک لیوان شیر کم چرب ۸۰ کالری + دو عدد خرما ۴۰ کالری = حدودا ۳۰۰ کالری

✅شام ساعت ۷.۵ تا ۸ : نصف مقدار سالاد اسفناجی که در تاپیک آشپزی امشب گذاشتم🤩 چون اون مقادیر برای دو نفر هست + یک برش نان تست جو =  کالری ۳۸۰

💪🏼کالری مجموعا ۱۴۶۰

🔔 بچه ها این مثال یک رژیم کامله چون همه گروههای غذایی رو شامل میشه میتونید ازش ایده بگیرید🤓

پیج آشپزی رو چک کنید🥳

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

🚨🚨🚨🚨 نکته مهم برای هفته دوم رژیم🚨🚨🚨🚨🚨🚨

بچه ها بهتون تبریک میگم وارد هفته دوم شدید💪🏼💪🏼💪🏼

لطفا از این هفته یک قاشق از مقدار برنج هر روز هفته قبل کم کنید 

و حدود ۵ تا۱۰ گرم حدود یک لقمه از مقدار نان هر روز کم کنید

زمان ورزش و پیاده روی رو هم از ۴۰ دقیقه به ۴۵ دقیقه افزایش بدید لطفا🙂

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام دوستان صبحانه نان سنگک پنیر تخم مرغ ناهار عدس پلو سالاد شام خورشت بادمجان سالاد میان وعده ا ...

عالی بودی عزیزم آفرین

نکته هفته دوم روخوندی

با وزن کشی چهارشنبه ها موافقی؟

پست های اخر رو خوندی نظر بده عزیزم

سلام دوستای با اراده

من مهمون داشتم نشد بیام تا الان رعایت کردم همه چیو

منم موافقم چهارشنبه بیاین همه اعلام وزن

اینجوری با اراده میریم جلو😍😍😍

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی
آره واقعا منم خیلی احساس خوبی دارم خداروشکر🥰

🤗🤗🤗😘سلام گلم..من از۵بعداظهرفست شروع میشه تافرداصبح ۸...گزارش امروزمم به موقع میام میدم..چون صبح هازودپامیشم فعالیتم توخونه زیاده..برام سخته از۸تا۱۲فست باشم...امتحانم کردم نشد..از۵تا۸صبح.راحترم..ببینم این هفته چه میکنم.

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
عالی بودی عزیزم آفرین نکته هفته دوم روخوندی با وزن کشی چهارشنبه ها موافقی؟ پست های اخر رو خوندی ن ...

سلام عزیزم ببخشید من این چند روز وقت نکردم بیام گذارش بدم من هنوزم عالی دارم پیش میرم انشالله از امروز باز شروع میکنم ب گذارش دادن 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
خدا روشکر با این پیامت انگیزه ام چندین برابر شد 🥰 خوشحالم که براتون مفید بوده عزیزم  حضور شم ...

عزیزم اول باید یه عذرخواهی کنم بابت این چندروز که نبودم و نشد گزارش بدم. این‌هفته همه سعیمو میکنم مرتب گزارشمو بدم. 

حتما سعیمو می‌کنم. راستش من خیلی نوشابه خور بودم، تصمیم گرفتم هروقت هوس کردم زیرو بخورم که کالری نداشته باشه. اما همون زیرو انقدر معده منو حساس کرده که کلا بهم ریخته. به خاطر همین موضوع فعلا تو ترکم😂 ولی خب دقیقا همینه. اگه یه چیزی رو یهویی ممنوع کنیم برای خودمون میلمون بیشتر میشه به خوردنش

بازم ازت ممنونم که همچین تاپیکی زدی❤