2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66320 بازدید | 1895 پست

سلام بچه ها کسی پیشنهاد ندارههه ک چطوری میشههه صورت رو‌لاغر کرد🥲

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

@شلمیر_با_روغن_خش  

خواهش میکنم گلم🌷

اراده و خواست خودتونم بوده که الان اینجایید اگرنه یه نگاهی به لیست اول بنداز ، خیلیا اومدن گفتن مام هستیم منم اسموشون رو نوشتم اما دیگه ده دقیقه بعد هم نبودن 😊

پس به خودت افتخار کن عزیزم که ذهن با اراده ای داری و میتونی به هرچی که بخوای برسی لاغری یکیش بود💪🏼😍

نمیدونم چرا هرکاری کردم نشد با رپلای جوابتون بدم برای همین تگتون کردم🌷

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها کسی پیشنهاد ندارههه ک چطوری میشههه صورت رو‌لاغر کرد🥲

سلام گلم همه جا با هم لاغر میشه صبووووووور باش دلکم😅😍

عاشق امضات شدم که خانومی🤗

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام خانمای گل 

امروز صبحانه ارده +خرما 

نهار  ماهی +نان+خرما 

میان وعده 

طالبی. موز. 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
سلام به همه ی دوستان. روزتون بخیر و شادی.

سلام عزیزم روزت بخیر 

در چه حالی

سلام به همه 

صبحانه:یک قاشق غذاخوری معجون، یک کف دست نان، چهار عدد بیسکوییت، سیب یک عدد

ناهار :پلو با تن ماهی، 14 قاشق غذاخوری، 4 عدد خرما 

امروز خیلی خوردم 😔تا ساعت 8 شب فقط کمتر از 200 کالری مجازم بخورم

سلام به همه  صبحانه:یک قاشق غذاخوری معجون، یک کف دست نان، چهار عدد بیسکوییت، سیب یک عدد ناهار ...

خوب عب نداره استیکر غم چیه آخه😅

در عوض الان سیر شدی حالت خوبه

سعی کن این ۲۰۰ تا رو بذاری واسه شامت

هر از گاهی به دلایل مختلف پیش میاد که کالری بیشتر مصرف کنیم از جمله دلایل هورمونی برای ما خانمها که هر ماه سیکل پریودی رو تجربه میکنیم پس این تقصیر تو نیست که ناراحت باشی

در نهایت ۱۰۰ تا هم بیشتر خوردی اشکال نداره تحرکتو بیشتر کن 

فقط شام رو جدی بگیر که تا فردا ضعف نکنی

کالری شام رو کم در نظر نگیرید کلا🌷

سلام دوستان من امروزتاظهرمهمونی بودم...صبحانه پنیرلاکتیکی ۳۰کالری+دوتابرش نان جودوسر۱۵۲کالری.+گردو۵۲کالری...میان وعده دوعددپنکک کوچیک۸۶کالری+۳عددخرما۶۰کالری+یه دونه سیب۲۹کالری.+۴عددبادام زمینی...+نارنگی دوتادونه که من۵کالری زدم..ونهار..۱۰قاشق برنج۱۹۵ کالری+مرغ پخته کوچیک۱۰۰کالری..زیتون۶تا۲۵کالری..+نخودفرنگینصف قاشق۱۵کالری..ته دیگ یه کف دست۷۳کالری...شامم مونده...خوردم میام اعلام میکنم..فرداآزادم.ورزش۱ساعت پیاده روی..۵۰تاپروانه..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

به نام خدای رنگین کمان

آنشرلی ام  ،گزارش رژیم امروز :

قبل ساعت 12

1 لیوان آب جوش

صبحانه  12:30=

3 کف دست نان 216 + پنیر محلی یک قاشق 30 کالری+دو عدد گردو 52 + دو حبه کوچک قند و 1 لیوان چای 20 کالری (چای به خودی خود کالری نداره هر دونه قند 10 کالری داره )= 318

میان وعده 1 عدد سیب سبز 70 کالری

ناهار 16:30=

15 قاشق عدس پلو با چرخ کرده 600 کالری + یک قاشق ماست  10 کالری  

چای زنجبیل و دارچین

شام 6:30 =

نیمرو 98 کالری +یک کف دست نان بربری 72 کالری   =170 کالری  

کل کالری مصرفی امروز : 1168

مانده :132

15 مین رقص

شبم شاید 15 مین برقصم

امشب جشن نامزدی دعوتم احتمالا بعد هشت یکم مصرف کالری داشته باشم سعی میکنم بیشتر از حد مجاز نباشه

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱