2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62507 بازدید | 1895 پست

من شام

۵۰ گرم شلغم 

نصف موز. 

یه آنار خوردم 

البته تا قبل ساعت ۷ 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅

دیگه  الان میرم مسواک میزنم تا ساعت ۱۲ فردا ظهر. 

فقط فردا رو تا چند کالری ببندم. 

من پرخوری عصبی دارم گشنم نیست ها ولی فکر مشغوله میشه میخورم دست خودم نیست. 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

کتی جان وزن منو اصلاح کن من 86/400 بودم صبح

من شام  ۵۰ گرم شلغم  نصف موز.  یه آنار خوردم  البته تا قبل ساعت ۷

ببخشید ولی اینا شام نیست که

شام باید شامل پروتئین 

کربوهیدرات و سبزیجات باشه عزیزم

اینجوری بدنت کم میاره

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

ببین هر رژیمی اگر یهو ول بشه کالری مصرفی بالا بره یهو و کیفیت سلامتی غذاها پایین بیاد حتما برگشت دار ...

مرسی بابت توضیحاتت درسه ولی کلا بعد ی پدت کم خوردن آدم میلش کم میشه ب غذا ها

✌✌✌✌

🌷اول بگم اینایی که جدید اومدین خیلی خوش اومدین 

و تا آخر شب به لیست اضافه میشین عزیزان

🌷دوم اینکه روشنک جان چشم حتما اصلاح میکنم در ضمن لازم نیست عزیزم تصویر بفرستی از اپ همینکه یه گزارش کوتاه مث سایر دوستان خلاصه بدی کافیه اونم فقط بخاطر اینکه وقتی چیزی تبدیل به نوشتار بشه بهتر توی ذهن ملکه میشه هدفم از گزارش دادن اینه حتی برای خودمم هینطوره

🌷و سوم اینکه بچه ها من یه چیزی که متوجه شدم اینه که شما بعضا برداشتتون از رژیم اشتباهه 

بچه ها قرار نیست رژیم معنیش بدخوری یا کم خوری باشه خصوصا این رژیم!!!!!😳

👈شما باید توی هر سه وعده غذاییتون و میانوعده پروتئین و کربوهیدرات و سبزیجات و فیبر رو درست و به اندازه بگنجونید 

فکر نکنید با کم خوردن نتیجه میگیرین

👈اتفاقا برعکس میشه و یهو مغز ارور میده و یهو پرخوری و مابقی ماجراها اتفاق میفته

👈🔺برای همینه که اکثر رژیم ها ناموفق میشه🔺

💪🏼🥗پس فکر میکنم بهتره از فردا وعده های غذاییمونم مشترک باشه تا بدونیم همه مواد غذایی رو درست مصرف میکنیم 

البته کار سختی خواهد بود ولی سعی میکنم با کمک شما دوستان هندلش کنم😊😊😊

مااا می توااااااانیییییییییییم💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

ببخشید ولی اینا شام نیست که شام باید شامل پروتئین  کربوهیدرات و سبزیجات باشه عزیزم اینجوری ب ...

اره خب ولی حوصلم نمیشه عزیزم میوه میخورم یا یه لیوان شیر 

😍بچه ها من فکر کردم هرشب قبل خواب برنامه غذا فردا رو بذارم تا فردا بدونیم قراره چی درست کنیم 

👈فقط شما زحمت بکشید همراه باشید لطفا و صبح ها چک کنید 

منتهی اندازه و 🔺مقدار کالری مورد نیازتون رو با توجه به قد و وزنتون یا خودتون محاسبه کنید یا بدید به ا‌پ تا براتون مشخص کنه🔺

💗در ضمن من فقط بطور حدودی و پیشنهادی اسم غذاها رو میدم و طرز تهیه اشون رو تو تاپیک آشپزی میذارم که بتونید براحتی دسترسی داشته باشید

🌿شما میتونید بسته به مواد غذایی موجود تو خونه ، نوع خورشت یا غذا رو عوض کنید اما به میزان پروتئین و کربوهیدرات و سبزیجاتش دقت کنید

هدفم غنی شدن مواد غذایی مصرفی در روز هست که بدنتون خالی نکنه و یهو وارد فاز پرخوری عصبی و ... اینچیزا بشه🌿

اره خب ولی حوصلم نمیشه عزیزم میوه میخورم یا یه لیوان شیر 

خوب پس با احترام توقع نتیجه درست هم نداشته باشید!

حوصله ندارم و ولش کن و خسته ام تو این تاپیک جا نداره ها😍💪🏼🤩

دیگه نبینم بگی عزیزم انرژیتون نیفته🤗🥰