2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66331 بازدید | 1895 پست
چهارشنبه ها چرا کم پیدایین دخترا😅😅

سلام گلم من اواخر پریودی هستم 

وزن الانم ۹۶/۴۰۰

هفته قبل ۹۷/۸۰۰

حدود یک کیلو کاهش داشتم

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم من اواخر پریودی هستم  وزن الانم ۹۶/۴۰۰ هفته قبل ۹۷/۸۰۰ حدود یک کیلو کاهش داشتم

خیلی خوبه ۱.۴۰۰ کم کردی آفرین😍💪🏼

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام به همگی  وزن این هفته من ۶۹/۱۰۰ ۱ و ۱۰۰ کم کردم😍 خدارو شکر رفتم  دهه ۶۰🤩

آآفرررین عزیزم 💪🏼😍

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام کتی جون برنامه کلی رژیم من 

شروع با 58  

10 روز اول رژیم ،8 روز مفید ،دوجا وزن کردم ،یکی 57،500 بعد ناهار بود متاسفانه، فردایش ناشتا وزن کردم 56500 کیلو 

یک هفته پریود بودم و وزن نکردم 

الانم ناشنا ،با لباس رفتم گرم و کامل  بهداشت محل گفت 59 با لباس برگام ریخت واقعا با اینکه این هفته رژیم کامل بودم😢

خودم احساس میکنم شکمم جمع شده😢

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱
سلام کتی جون برنامه کلی رژیم من  شروع با 58   10 روز اول رژیم ،8 روز مفید ،دوجا وزن کردم ...

خوب با لباس بوده یه ترازو برای خونه بگیر و ناشتا بعد اجابت مزاج با لباس نازک وزن کن اون درسته

من حدودا 5 کیلو تو این یک ماه کم کردم با اینکه متابولیسمم کند شده بود قبل این رژیم

پس نمیشه که رعایت کرده باشید و کم نکرده باشید مشکل احتمالا از ترازو بوده عزیزم  

خوب با لباس بوده یه ترازو برای خونه بگیر و ناشتا بعد اجابت مزاج با لباس نازک وزن کن اون درسته

اره با لباس بوده اجابت مزاج کامل نداشتم ولی ناشتا بودم کل اینا رو حدود 2ونیم کیلو اگر حساب کنیم تقریبا همان 56 تا 56،500 بگیرم که من این 13 ،14 هم یه ترازو بگیرم به روش درست انجامش بدم

من حدودا 5 کیلو تو این یک ماه کم کردم با اینکه متابولیسمم کند شده بود قبل این رژیم پس نمیشه که رعای ...

اگر بامن بودید ،بله حرف شما کامل درسته تو 25 روزی که رژیم شروع شده ،حداقل 17 روز کامل رژیم بود و حدود 1 و نیم تا 2 کیلو رو حتما کاهش داشتم ولی از اون به بعدش رو کامل وزنم رو نمیدنم هفته بعد انشاءالله ترازو میخرم اگر جدید کسی ترازو گرفته قیمت و مارک رو بگهلطفا 

و منی که لخت میرم رو ترازو😁 

وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.  
گلم ۱ کیلو ۴۰۰ کم کردی خیلی خوبه 🤩

مرسی عزیزم

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸