2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66386 بازدید | 1895 پست

سلاااام صبحتون بخیر و شادی🥳 

بچه ها چرا اینقدر فعالیتتون کم شده نکنه بیخیال رژیم شدین!!؟

فردا وزن کشی داریم حواساتون هست؟

هرکسی این پیامو خوند لایک کنه ببینم چند نفر با اراده هنوز همراهمون هستن؟🤩

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام بچه ها..کتی جون من هنوزپایه ام..فقط دخترام مریض شدن..درگیرآنام.ولی رعایت میکنم..ببخش دیروزگزارشمونتونستم بدم..الان میگم..هواسمم به گروه هست

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش دیروز.صبحانهکوکوی اسفنجاج+خیارشور+گوجه+نان جودوسردوتابرش+شد۲۰۸کالری..نهارتخم مرغ+پلوآبکشی بدون روغن+ته دیگ بدون روغن+سبزی خوردن شد۳۲۰کالری..شام نخودفرنگی۳قاشق+مرغ پخته+لواش۴کف دست+پنیر+گردوشد۲۵۵کالری..میان وعدهام پفیلا+نان برنجی+۳تاخرما+آلو۴تا+چای سبز+دمنوش بلوبری+گردو۲۶۳.کالری مجاز۱۳۰۰ کالری مصرفی تا۱۲۰۰..رسوندم..فعالیت پیاده روی۱ساعت..پروانه۱۰۰تا..۸لیوان آبمم خوردم

سلام عزیزم  امروز بخاطر باشگاه تایم شامم دیر شد مجبور شدم کالری پر کنم  یک ساعت باشگاه&n ...

کالری  قهوه توکرفس برام میزنه ۲کالری..برای شما۰..چرا؟من بدون شکرمیخورم..گیج شدم

کالری  قهوه توکرفس برام میزنه ۲کالری..برای شما۰..چرا؟من بدون شکرمیخورم..گیج شدم

خوب دونه های قهوه کمی چربی دارن 

البته اینقدر حساس به کالری های زیر ۱۰ نباشین😅

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

کتی جون یه دستورغذایی باگل کلم تونستی بزار....،🤗🤗🤗🙏❤️

برنج گل کلم

گل کلم گریل شده 

سالاد گل کلم

اینا رو درست کردم خوب بوده میذارم حتما🥰

یه سوال دارم..کالری یه دونه بیسکویت تردچنده؟

هر ۱۰‌گرمش ۵۰ کالری داره

۶ برش کوچیک و نازک حدودا ۸۰ گرم میشه

چه خوب 

ممنون از شما

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 
کالری  قهوه توکرفس برام میزنه ۲کالری..برای شما۰..چرا؟من بدون شکرمیخورم..گیج شدم

قهوه برای من صفره 

حالا اگه من برند بخرم رو خود محصول را نگاه میکنم

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 
سلاااام صبحتون بخیر و شادی🥳  بچه ها چرا اینقدر فعالیتتون کم شده نکنه بیخیال رژیم شدین!!؟ ...

عزیزم من نزدیک پریودیم فعلا نمیتونم وزن کنم خودمو

وزن اولیه 7️⃣9️⃣ ⛔️⛔️ هدف اول 7️⃣5️⃣  هدف دوم 7️⃣0️⃣   هدف سوم 6️⃣5️⃣           ⚠️ شروع ۱۹آذر ۱۴۰۱⚠️                          👌انشالله به کمک سرگروه ودوستان کنارهم موفق میشیم  😊😊                                   👈عضو گروه مانکن های زیبا👉                                                   👈گروه بنفش👉

سلام من امروز مامانم صبحونه برام اورد ساندویچ سبزیجات و مرغ ۹/۵صبح😐😐😐باحالی که زمان تغذیه من ساعت۲شروع میشه

هیچی دیگه اونو خوردم الانم یه نارنگی روش و کالری دریافتیمو کم کردم 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
خوب دونه های قهوه کمی چربی دارن  البته اینقدر حساس به کالری های زیر ۱۰ نباشین😅

قطره قطره جمع گرددوانگهی دریاشود..ازهمون کالری زیرده بایدترسید😂😂😂😂😂😅😅😅❤️