2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62522 بازدید | 1895 پست

به به روشنک جون نمیگی دلتنگت بشم؟ کجایی دختر☺️

همه چی عالی به داشتن همگروهی های با اراده ای مثل شما افتخار میکنم😍😍😍

عزیزم میانوعده رو میتونی بیشترش کنی که کالریهات پر بشه😌

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

۴۵ مین پیاده روی داشتم 🏃‍♀️ میان وعده عصر یه لیوان شیر کم چرب+یک قاشق عسل🥛🍯 شام ساعت هفت خورم🤗 ...

پروتئینت داره بهتر و بهتر میشه💪🏼🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم عالی باران جون      فقط پیشنهاد میکنم کالری های مفید تر و با پرو تئین بیشتر اس ...

اره. اینقدر از برنج می ترسم که بهش نگاهم می کنم سیر میشم. در عرض ۶ماه با خوردن دو وعده تو روز برنج کته ی شمالی از ۶۸به ۷۵رسیدم

اره. اینقدر از برنج می ترسم که بهش نگاهم می کنم سیر میشم. در عرض ۶ماه با خوردن دو وعده تو روز برنج ک ...

همه چی به اندازه اش خوبه نه کم و نه زیاد

🚦🚦🚦 برنامه غذایی فردا  1401/09/09 💪🏼🤩

✅صبحانه ساعت ۱۲ : پنیر فتا یک قاشق غذاخوری ۶۰ کالری  +  دو کف دست نان بربری۱۶۳ کالری + گردو دو عدد ۵۲ کالری = مجموع ۲۷۵ 

✅ناهار ساعت ۲.۵ تا ۳ : جوجه کباب یک سیخ کوچک ۱۱۰ گرم معادل ۳۰۰ کالری + پلو کته با روغن ۱۰ قاشق غذاخوری معادل ۲۰۵ کالری + سالاد فصل شامل کاهو و گوجه و خیار یک بشقاب ۳۰کالری = در مجموع کالری ناهار ۵۳۵ کالری

✅میانوعده  ساعت ۵ تا ۶.۵ : پرتقال ۷۰ کالری + موز ۱۰۶+ یک لیوان شیر کم چرب ۸۰ کالری + دو عدد خرما ۴۰ کالری = حدودا ۳۰۰ کالری

✅شام ساعت ۷.۵ تا ۸ : کدو حلوایی گریل معادل ۱۰۰ کالری + نصف سینه مرغ گریل 140 + نان تست ۱ برش ۸۷ کالری=۳۳۰ کالری 

۲۰ عدد بادام درختی معادل ۲۳۰ کالری

💪🏼کالری مجموعا ۱۴۰۰

🔔 بچه ها این مثال یک رژیم کامله چون همه گروههای غذایی رو شامل میشه میتونید ازش ایده بگیرید🤓

میگم شما چه ورزش رو ۱.۴۵ انجام میدین

سلام عزیزم. والاچون شکم پهلودارم وهم کمردرد.بیشترپیاده روی بین پیاده روی حرکت مثلا مثله درجازدن  آهنگ میزارم حرکتی که روشکم پهلواثربزاره ..انجام میدم.درجازدن تند.کم زیادش میکنم..پروانه هم عاااالین اول گرم میکنم بعدپروانه میزنم...بعدوزرش مثلادوساعت توی کل روزتقسیم میکنم.۴۰دقیقه صبح ۴۰دقیقه ظهر.۴۰دقیقه هم غروب..بهم فشارنمیادکه بخوام زده بشم.به کارای خونه ام.به بچه هام.به شوهرمم هم میرسم.برنامه ریزی دارم...😅😅😅..مهم تحرک درروزه...باهمین روش توی دوهفته دوکیلوکم کردم..درضمن ورزش کم زیادمیکنم که بدنم عادت نکنه..امکان داره بعضی روزادرازنشستم برم...بستگی به خودت داره..توی خونه هم پیاده روی میکنم..جام کوچیکه ولی بهانه نمیارم..تلاشموتاعیدمیکنم..انشالله همه امون موفق میشیم.ببخشیدطولانی شدخواستم قشنگ توضیح بدم شایدبه دردکسی خورد

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
خیلیم عالی خوب بی تاثیر نیست اما بخاطر استرس فوتبال با ارفاق قبوله😅

اسی رک میگم من فوتبال دوست ندارم...من فقط وسوسه شدم...چون پفک خیییلی دوست دارم..انشالله تلاش میکنم جلوی وسوسه اموبگیرم..😂😂😂

سلام عزیزم. والاچون شکم پهلودارم وهم کمردرد.بیشترپیاده روی بین پیاده روی حرکت مثلا مثله درجازدن  ...

قربونت عزیزم 

خیلی ممنونم که توضیع دادین♥️♥️♥️♥️

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
خداروشکر  بنظر میاد همه عالی هستیم💪🏼😍 موافقا لایک کننن 🤩🤩🤩

سلام عزیزم فداتم خداروشکر 😂😂 با اجازتون من گذارش دیروزمم امروز میدم عالی بودم من برم انشالله گذارش امروزم فردا میدم ببخشید اخه درگیر خیاطی شدمه حسابی تا فردا باید چندتا لباس تحویل بدم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

نهارم پاستا ۱۰ قاشق +یه کاسه ماست +سبزی 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅

من گزارش امروزم میدم..ازصبح که بیدارشدم. تاالان۶ تالیوان آب خوردم...صبحانه گردو۵۲کالری..پنیریه چای قاشق۲۸کالری..خیارکوچولو۷کالری.یک عددخ ما۲۰ کالری ناجودوسر۱دونه۷۳کالری.میان وعده هم یه دونه سیب کیوی کوچولو شد۷۲کالری..خرمابادمنوش بلوبربری ۴۰کالری..آب پرتقال دوتاقاشق من زدم۵ کالری..ورزشم۱ساعت ۴۰ دقیقه..پروانه۱۰۰تا...شامم غروب اعلام میکنم...

اسی رک میگم من فوتبال دوست ندارم...من فقط وسوسه شدم...چون پفک خیییلی دوست دارم..انشالله تلاش میکنم ج ...

چون خیلی دوست داری هر از گاهی که کالری اضافه می مونه و نمیدونی چکارش کنی تا سقف ۵ تا دونه پفک به خودت جایزه بده 

چیزی نمیشه نگران نباش

فقط اون کودک درون نباید لج کنه اگرنه میزنه زیر میز و همه چیو چپه و میکنه و ممکنه برگردی سر خونه اول😅😉