2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62503 بازدید | 1895 پست
خوب پس چرا ۱۰۶۶ تا مصرف کردین؟ اصلا میزان کالری ها رو کم نکنید عزیزم🥰 

خوب تا قبل ساعت ۸ بوده صبحونه و ناهار و شام 

از ۱۲ ظهر تا ۸ شب این مقدار خوردم نشد برسونم ۱۳۰۰ تا چون ساعت هفت و نیم شام خوردم

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚦🚦🚦 برنامه غذایی فردا  1401/09/08 💪🏼🤩 ✅صبحانه ساعت ۱۲ : ارده کنجد یک قاشق غذاخوری ۹۰ ...

سلام عزیزم میگم ی سوال من داخل برنامه مانکن کالری شماری میکنم ی قاشق غذا خوری ارده برا من میزنه ۱۰۷کالری

اخه کالری زیر هزار خیلی کمه دوباره اطلاعاتتو بده به اپ شاید مشکلی پیش اومده دوباره reset کن

ممنون ک وقت میزارین و همه پیامای دوستان و من را جواب میدین بله درست فرمودین ریسیتش کردم درست شد 1460 کالری من شد .

خواهش میکن عزیزم من هم بابت حضور فعال و پرانرژی شما ممنونم     در ضمن گزارشت عالی بود ...

مرسی عزیزم. این تاپیک به من که تاحالا رژیم جدی نگرفته بودم و تلاش اساسی برای کم کردن وزنم نداشتم خیلی انگیزه میده‌‌‌. خداروشکر دوروزه رعایت کردم و امیدوارم همه اینجا بتونن به هدفشون برسن  

ببخشید دیشب نشد گزارشمو بفرستم. این مال دیروزه

قبل ۱۲ یه لیوان آب ولرم
🔴 صبحانه  ⬅️ ۲ تا کف دست نون بربری + ۱.۵ قاشق غذاخوری کره بادوم‌زمینی + ۱ قاشق غذاخوری عسل 
🟠 میان‌وعده ⬅️ انار نصفه + یه نارنگی
🟡 ناهار ⬅️ ۵ تا سمبوسه خونگی بدون روغن + یه لیوان نوشابه بدون قند زیرو + ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ 
🟢 میان‌وعده ⬅️ یدونه لواشک شکلاتی + ۱۰ تا بادوم‌هندی نمکی + ۶۰ گرم کیک خونگی ساده + یه لیوان کم شیرین قهوه
🔵 شام ⬅️ یه بشقاب آش رشته (۱۰ قاشق غذاخوری)
کربوهیدرات و فیبر رو رسوندم، چربی و پروتئین یه‌مقدار کم بودن

سلام عزیزم میگم ی سوال من داخل برنامه مانکن کالری شماری میکنم ی قاشق غذا خوری ارده برا من میزنه ۱۰۷ک ...

سلام 

خوب ممکنه معیار سنجش دیتاهای اپلیکیشن ها متفاوت باشه شما میتونید برای دقیق تر بودن به گرم وارد کنید

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

اخه رژیمم کتوژنیکه نمیتونم هر چیزی بخورم .. آره خودم کم میخورم زودتر وزن کم کنم

گلم بزرگترین اشتباه همینه🙂 

شما فرض کن میخوای یه کیک رو به چند قسمت تقسیم کنی اگر برش های اول رو بزرگ بگیری که برای برش های آخر چیزی نمی مونه  

شما وقتی یهو میزان کالری رو خیلی بیاری پایین بدن با همون مقدار کم خودش رو تطبیق میده و شما برای اینکه روند کاهش داشته باشی میخوای باز هم مقدار کالری رو بیاری پایین ، خوب به این فکر کردی در نهایت تا چقدر میشه پایین آوردش!؟

شما برای اینکه بتونی بدنت رو به چربی سوزی وادار کنی باید آروم آروم مقدار کالری ها رو کم کنی اگرنه سیستم هوشمند بدن وقتی حس کنه داره مقدار زیادی از کالری دریافتی قبل رو از دست میده به تمام ارگان های بدن از جمله کبد فرمان save کردن میده ، این یه مکانیزم دفاعی بدنه برای زنده نگه داشتن، شما نمیتونی برخلاف واقعیت عمل کنی 

من خواستم دوستانه بهتون آگاهی بدم اما باز هم نظر خودتون شرطه اگر تمایل به انجام این کار دارید من دیگه نمیتونم اصرار کنم  

من اطلاعاتی درباره رژیم کتو ندارم چون دکترم اصلا توصیه نمیکنه اونو برای همین هم دنبالش نرفتم

اما اگه اصول کتو مخالفتی با اینهمه کاهش کالری نداره پس بنظر نباید رژیم سالمی باشه!

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

گلم بزرگترین اشتباه همینه🙂  شما فرض کن میخوای یه کیک رو به چند قسمت تقسیم کنی اگر برش های اول ...

حرفاتون درسته.. دقیقا تو رژیم کتو میگه اصلا نباید به خودتون گشنگی بدین..

هر وقت گشنه شدین از چیزای مجاز بخورین..

منم الان ده روز بیشتره گرفتمش و واقعا بدنم عادت کرده..همین الان با اینکه از دیشب چیزی نخوردم ولی احساس سیری میکنم..

نم چ کنم

مرسی عزیزم. این تاپیک به من که تاحالا رژیم جدی نگرفته بودم و تلاش اساسی برای کم کردن وزنم نداشتم خیل ...

خدا روشکر با این پیامت انگیزه ام چندین برابر شد 🥰

خوشحالم که براتون مفید بوده عزیزم 

حضور شما هم به من انرژی میده😍

در ضمن نحوه گزارشت عالیه فقط سعی کن مقدار نوشابه رو کم کم بیاری پایین ینی امرو نصف لیوان بخور فردا یک فنجون روز بعد کمتر تا به صفر برسه

بدن آدم آروم آروم به تغییرات عادت میکنه اما یهویی قطعش کنی ممکنه اینقدر سیگنال میل به خوردن نشون بده که از پا درت بیاره

دقیقا مث بچه اس😅

ممنون ک وقت میزارین و همه پیامای دوستان و من را جواب میدین بله درست فرمودین ریسیتش کردم درست شد 1460 ...

خواهش میکنم عزیزم واقعا حضورتون برام با ارزشه🥰

ممنون که حضورفعال دارین🌷

آها حالا درست شد حتما همین مقدار کالری مصرفیت باشه

حرفاتون درسته.. دقیقا تو رژیم کتو میگه اصلا نباید به خودتون گشنگی بدین.. هر وقت گشنه شدین از چیزای ...

شما سعی کن با هرچیزی که دوست داری و فکر میکنی رژیم نمیذاشته بخوری مقدار کالریتو پر کنی البته چیزی که من میدونم رژیم کتو کالری شماری نداره پس فکر نکنم بشه همزمان هم رژیم کتو بود هم کالری شماری کرد

بنظرم یکیشونو باید انتخاب کنی و دنبال کنی 

اگه تصمیمت به کتو شد دیگه کالری شماری نکن یا ۱۶/۸ نباش 

فقط اول گزارشات بگو کتو هستی و بهش پایبند بودی کافیه 

همینکه همراهی میکنی با گروه بهمون انرژی میده عزیزم🌷

در ضمن کاهش وزن بیشتر از دو کیلو در هفته اصلا صحیح نیست و بسیار آسیب زننده اس شما نباید هدفتون فقط کاهش وزن باشه باید سلامت بدن اولویتتون باشه🌿

یک نکته مهم🌿

⏰ ساعت شام رو اصلا تغییر ندید ینی حتما تا ۸ شام خورده باشید 

اما ساعت صبحانه رو گاهی اگر احساس ضعف و سرگیجه داشتید میتونید یکساعت تا دو ساعت زودتر بخورید به شرطی که مقدار کالری های مصرفی از مقدار مجاز بیشتر نشه!!!