2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62487 بازدید | 1895 پست

سلام ..من نتونستم چیزی نصب کنم چون ایمنی گوشیه ....صبحانه کف دست بربری.باخامه کم چرب یک قاشق غذاخوری .میان وعده ۶تانارنگی ۴تاهم خیاربزرگ ..من خیلی میوه خورم ...دمنوش دارچین .دمنوش آویشن .شبم مرغ کباب کنم بخورم ..ممنون ..لطف کردی ..اسی میتونم وزن کم کنم یکی بهم گفته بشکه میخوام بهش ثابت کنم انقدرناراحتم نگو

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من دارم اینجارو‌ دنبال میکنم ..از اون روزم رژیمو گرفتم دقیق.. من هم کتوژنیکم هم ۱۶/۸ رو دارم رع ...

آها اوکی موفق باشی عزیزم 

خوشحال میشم هر از گاهی مشارکت هم داشته باشی🤗

شنبه میخوام چلوی اسم هر نفر وزن هدف و وزنی که تو این هفته کم کرده رو بدم پس فعال باش عزیزم یادم نره ازت🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

همگی خسته نباشید.میان وعده بعداظهر۳تاخرما..دوتاگردو...دولیوان کدوحلوایی..شامم دولیوان سالاد.یک قاشق زیتون پرورده..دوتاتخم مرغ آبپز..کالری امروز۱۲۰۰...ورزش ۲ساعت پیاده روی..۲۰۰تاهم پروانه.۸تالیوان آب...از۵امروزتافرداصبح ساعت ۸روزه ام. همگی خسته نباشید.تافردامیام گزارش میدم🤗

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
سلام ..من نتونستم چیزی نصب کنم چون ایمنی گوشیه ....صبحانه کف دست بربری.باخامه کم چرب یک قاشق غذاخوری ...

اصلا عزیزم نگران نباش اگر درست دنبال کنی ایشالا نتیجه میگیری

در ضمن یه توصیه خواهرانه 

اصلا نه به خاطر تعریف دیگران زیادی خوشحال شو نه از سرزنش دیگران ناراحت

هدفت از کاهش وزن اول سلامتیت باشه بعد هم رسیدن به یه سایز قشنگ و پوشیدن لباسای مورد علاقت

شکی در این که زیبایی توی هر سایزی قشنگه ، نیست اما مسلما سلامتی و لاغری با هم ارتباط مستقیم دارن پس همه هدفت بدست آوردن سلامتیت باشه

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

اصلا عزیزم نگران نباش اگر درست دنبال کنی ایشالا نتیجه میگیری در ضمن یه توصیه خواهرانه  اصلا ن ...

مچکر.نه حرف دیگران برام مهم نیست ..نفس خودم موقع شب بالا نمیادازبس چاقم راحت نمیتونم بخوابم اول بخاطر خودم ..خیلی گلی اسی💐💐💐💐🌼🌼🌼

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آخه میخام هفته ای یک کیلو کاهش داشته باشم . اطلاعات را ک وارد کردم برام خود برنامه این مقدار را داده

اخه کالری زیر هزار خیلی کمه

دوباره اطلاعاتتو بده به اپ شاید مشکلی پیش اومده

دوباره reset کن

صبحانه و ناهار_ تخم مرغ ماست پوره گوجه

میانوعده پسته، شیر، خرما

شام فیله مرغ نخودسبز ماست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
صبحانه و ناهار_ تخم مرغ ماست پوره گوجه میانوعده پسته، شیر، خرما شام فیله مرغ نخودسبز ماست

عالیه عزیزم  😍💪🏼 

فقط کالری ها رو کامل بخور قربونت😊

🔴 صبحانه  ⬅️  یه گردو +یه عدد بیسکویت 

🟠 

🟡 ناهار ⬅️  ۱۰قاشق برنج +۵قاشق قرمه سبزی +سالاد کلم 

🟢 میان‌وعده ⬅️  یک عدد نارنگی ×موز 

🔵 شام ⬅ ⬅️  دو قاشق  بادمجون+ سه کف دست نان+پاپ کرون یه لیوان. 

این برنامه غذای امروز من شبم دوباره گزارش میدم.  ۴۵ دقیقه پیاده روی هم میکنم. 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅

سلام

صبحانه ساعت ۷/۵ نصف نان لواش و پنیر و گردو

باشگاه

ساعت ۱۲ یک تخم مرغ ابپز

ساعت ۲ ناهار یک کفگیر برنج چهار قاشق فسنجان

یک تکه سینه مرغ و سالاد کاهو

شام یک لیوان شیر و دوعدد خرما

میان وعده انار نارنگی