2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62464 بازدید | 1895 پست
سلام دوستان من از صب عالی رعایت کردمه تازه شامم خوردم و تمام امروز عصر پیاده روی هم داشتم  

آفرین دختر زرنگ امیدوارم کالری ها رو کامل خورده باشی  

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

بله حتما چرا که نه خیلی خوش اومدی از الان رعایت کن هفته دیگه اسمت رو میذارم تو لیست، جای چند نفری ک ...

مرسی عزیزم ،فقط گزارش هامو بدم؟

18 ساله 

قد 149

وزن 58

وزن مورد نظر 48 

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش خودم امروز 6 آذر غذاها رو که دیشب نوشتم   

صبح که بیدار شدم دو لیوان آب گرم با دو قاشق آبلیمو خوردم

بعد نیم ساعت یک لیوان قهوه تلخ

بعد نیم ساعت دوباره یک لیوان آب سرد 

ساعت ۱۲ صبحانه 

ساعت ۲.۵ تا ۳ ناهار

ساعت ۷.۵ تا ۸ هم شام 

بعد هم فقط آب یا دمنوش میخورم و البته بعد کلاسم 40 دقیقه پیاده روی

الان تا 9.5 کلاس دارم فعلا بچه ها    

میام پیاماتونو میخونم حضور تک تکون برام ارزشمنده   

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام دوستان من از صب عالی رعایت کردمه تازه شامم خوردم و تمام امروز عصر پیاده روی هم داشتم  

آفرین عزیزم عالی بودی👏👏👏

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

سعی کردم عکس کالری هام  خلاصه باشه 16 ساعت فست رو رعایت کردم کالریمم انقدرشو تونستم بخورم پیاده روی  هم داشتم باید ساعت هوشمندمو راه بندازم تا گزارششو بدم 

من امروزکالری کل غذام۱۰۰۰.شد..۴تاخرما.دوکف دست سنگک..نصف چای قاشق پنیر.۱دونه گردو.۱دونه خیار..قهوه.. ...

موفق باشی عزیزم خیلی عالی بودی👏👏👏

سعی کردم عکس کالری هام  خلاصه باشه 16 ساعت فست رو رعایت کردم کالریمم انقدرشو تونستم بخورم پیاده ...

خیلیم عالی روشنک جان ممنونم بخاطر همراهیت عزیزم   

فقط سعی کن همه کالری هاتو کامل مصرف کنی اگرنه ممکنه هفته های اخر دچار استپ بشی

سلام

صبحانه دو کف دست نان بربری یک تخم مرغ و کمی پنیر

میان وعده نارنگی ، سیب

ناهار یک کفگیر عدس پلو یه پیاله ماست

شام یک کف دست نان بربری و یک کوفته کوچیک، یک پیش دستی سالاد، 

فست رو کامل رعایت کردم اما ترازوم باطری نداشت از فردا کالری شماری میکنم انشالله 

فردا باشگاه دارم ۸ صبح شروع میشه باید قبلش حتما صبحانه بخورم نمیتونم ناشتا باشم ولی اومدم تا ۱۲ دوباره هیچی نمیخورم 

یک لیوان آب جوش قبل ساعت 12 

30 مین رقص و حرکت شکمی 

یک لیوان چای لاهیجان قبل ساعت 12 

ساعت 12:15 50 گرم پنیر و یک کف دست نان بربری 

ناهار ساعت 3 ،ده قاشق برنج + 300گرم کباب تابه ای و 

ساعت 3:40 یک لیوان چای زنجبیل و دارچین و دو عدد خرما خشک 

ده عدد بادام درختی 

یک عدد پرتقال  و یک عدد شکلات میان وعده 

15 مین پیاده 

شام یک لیوان عدسی و زیره و یک قوطی کبریت کوکو سبزی و بیشتر از کف دست نان  

کاری مورد نیازم 1500 تاست 

برای کاهش وزن 1325 تا مصرف میکنم

فقط نگرانیم برای آب شدن شکم مه  متاسفانه یکدفعه ای  بعد عمل لوزه با خوردن شیرینی  و چربی جات بزرگ شد 

سلام صبحانه دو کف دست نان بربری یک تخم مرغ و کمی پنیر میان وعده نارنگی ، سیب ناهار یک کفگیر عدس پ ...

ممنونم از گزارش کاملت  

روزای ورزشت فست نباش فقط کالری شماری کن و کالری های مجازت رو کامل مصرف کن

یک لیوان آب جوش قبل ساعت 12  30 مین رقص و حرکت شکمی  یک لیوان چای لاهیجان قبل ساعت 12&nb ...

عزیزم گزارشت عالی بود ممنونم   

در ضمن اگر اشتراک اپ کرفس رو گرفته باشی و وزن هدف رو داده باشی همون کالری ای که بهت میگه کالری کم کردن وزنت هست لازم نیست از اون کمتر مصرف کنی

و اینکه لطفا قبل ساعت 12 فعالیت بدنی نداشته باش چون ماهیچه هات تحلیل میره و بدنت شل میشه 

بعد شام 40 دقیقه پیاده روی بهتره  

برای چربی شکمی هم که گفتی پیشنهادم اینه که اول اضافه وزن رو ازدست بدیم بعد اگر باز هم شکم داشتی با حلقه و ورزش های شکم و باشگاه رفتن درستش میکنی فعلا فوکوست رو بذار روی بدست آوردن وزن نرمال  

سلام به همه، منم در مجموع باید 1207 تا کالری بخورم تا وزن کم کنم، ولی امروز 70 تا کالری بیشتر استفاده کردم😔 ولی از ساعت 8 شب تا 12 ظهر چیزی به جز آب و چای نخوردم اینش خوب بود، انشاا... فردا بیشتر رعایت میکنم

ع زی زم گ زارشت عالی بود ممنونم     در ضمن اگر اشتراک اپ کرفس رو گرفته باشی و و زن ...

قربون شما😚 فعلا که دانلود نمیشه اگر شد چه بهتر  ! 

آهان چه جالب اطلاعاتی نداشتم تو این مورد ،حدود سال پیش 20 روز ورزش صبح و عصر که صبح رو بدون صبحانه بودم 3 کیلو کم کردم اما متاسفانه دوباره برگشت ! چشم حتما ،تو شمالیم و فضای باز 😊پیاده روی میچسبه ،الانم حدود 20 مین پیاده روی داشتم  .

بله درسته پس فعلا همین 10 کیلو چربی رو سعی میکنم آب کنم😉😂👌

شبتونم بخیر باشه 🌼