2777
2789
عنوان

نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 44 پست
ما اصلا دخالت نکردیم تا حالا ولی داییم داره ذره ذره آب میشه به خدا اگه ببینینش چه قدر معصومه از دیوا ...

ببخشید قصدم قضاوت نبود 

با یه وکیل مشورت کنید دنیا دیگه جای قشنگی نیست دلم گرفته بچه هام کوچیک هستن امشب رفتن از پیشم با بغض نمیتونم بیارمشون پیش خودم شرمنده شون هستم

جدا شدین؟حضانتو دادین ب ایشون؟؟

هنوز نه اون میگه برو طلاق بگیر (وکالت طلاق دارم) من نمیرم چون اون بیرونم کرده

حضانت ندارم خودم نخواستم حضانت پسرم با اونه چون 7 سالشه دخترم هم خودم نیاوردم چون شرایط مالی ندارم و نمیخوام بچه ها از هم جدا بشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز نه اون میگه برو طلاق بگیر (وکالت طلاق دارم) من نمیرم چون اون بیرونم کرده حضانت ندارم خودم نخوا ...

الهی بمیرم😔 اخی عزیزم پس تصمیمت چیه؟؟ توروخدا بچه هارو دور نکن ، شکایت ترک انفاق کن بگو بیرونت کرده فحاشی اگر کرده اینا ، بعد زندان و شلاق میبرن واسش

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
ببخشید قصدم قضاوت نبود  با یه وکیل مشورت کنید دنیا دیگه جای قشنگی نیست دلم گرفته بچه هام کوچیک ...

خدا دلتو شاد کنه عزیزم ان شاالله هرچه زودتر بچه هاتو بیاری پیش خودت هیچکس مادر نمیشه 

الهی بمیرم😔 اخی عزیزم پس تصمیمت چیه؟؟ توروخدا بچه هارو دور نکن ، شکایت ترک انفاق کن بگو بیرونت کرده ...

من هیچی دارم خونه بابام زندگی میکنم میرم سر کار فقط دور بودن از بچه ها برام سخته

من اقدامی برای طلاق نمیکنم اون بره طلاق بده

مدرک ندارم بیرونم کرده میگه خودش رفته ولی به جون بچه هام با سیاست بیرونم کرد من میخواستم کار به دعوا بکشه زنگ بزنم 110 ولی اون عوضی فهمید دیدم بچه هام ترسیدن خودم رفتم برای فحش هاش هم مدرک ندارم واگذارش کردم به خدا

ممنون عزیزم بچه هام خیلی بیقرار هستن خودم هم همینطور

عزیژم منم همسزم با نقشه بیرونم کرد بعد کفت تو تمکین نکرذی منم رفتم ذر خونه درو باز نکرد زنگ زدم مامور اومد صورت جلسه نوشنم ک راهم نمیده !! بعد شکایت ترک انفاق کردم و اون صورت جلسه رو و شاهد کسیایی ک شاهدن من از کی با همسزم زندگی نکزدم و خبر دارن از ماجرا ،ببر ، پرونده چون کیفری هست ترک انفاق براش یک سال زندان میبرن !شاهدم نداشته باشی بگی قسم قران میخورم ک فحش داد و ،.... قاضی قبول میکنه قسم قران بخوری بعد براش شلاق میبرن ! 

عزیژم منم همسزم با نقشه بیرونم کرد بعد کفت تو تمکین نکرذی منم رفتم ذر خونه درو باز نکرد زنگ زدم مامو ...

بچه ها پیشش هستن نمیخوام اونا اذیت بشن پسرم خیلی غصه میخوره همش میگه مامان تو با بابا باه دوست بشید

بچه ها پیشش هستن نمیخوام اونا اذیت بشن پسرم خیلی غصه میخوره همش میگه مامان تو با بابا باه دوست بشید

اخی عزیزم 🥲🥲 اگر حاد نیست اشتی کنید واسطه بفرستید، داستان زندگی منو بخون تاپیک زدم ، من خیییلی سختی کشیدم اما بازم راضی بودم ادم شه برگرده،اما شما دختر دارید ، واسطه بفرستید البته نگه ک از طرف شماس، ک اشتیتون بدن 

واسه فحش من اوایل چیزی نمیگفتم اخری ها میگفتم خواهرته ننه هست لال شد

بالاخره ایشون شروع کننده بوده ، نترس خدا کمکت میکنه اصلا نترس، اونه که مادر بچشو بیرون کرده اگر خیلی ادمه حتی اگر شما دور ازجون گند ترینم بودی باید بخاطر بچه هاش کوتاه میومد و میرد تو دهن بقیه!!! الان همون بقیه برن براش بشن زن بشن مادر بشن همدم !بخدا که به سه ماه نرسیده تحویلشم نمیگیرن

اخی عزیزم 🥲🥲 اگر حاد نیست اشتی کنید واسطه بفرستید، داستان زندگی منو بخون تاپیک زدم ، من خیییلی سخت ...

من هرگز برنمیگردم اونجا شکنجه گاه بود 8 سال به بدترین شکل خودش و خانواده ش عذابم دادن من بی زبون بودم هیچی نمیگفتم دختر خواهر وقیحش 10 سال از من کوچیکتره تو خصوصی ترین مسائل زندگیم دخالت میکرد به اون گفته بود چرا به زنت آزادی میدی؟ انگار من چکار میکردم چرا باید به یک بی سر و پا اینقدر رو بده؟

عمه ش زنگ زد برگرد بیا با شرایط قبل بهش گفتم پسر برادرت تمام پل های پشت سرش و خراب کرده و راهی نذاشته گفتم دختر خودت بود میگفتی برگرد؟ (عمه ش تو جراین تمام مشکلات ما بود اون ننه عوضیش گفته بود زنگ بزنه)

من از جهنم بیرون اومدم دیگه برنمیگردم تو آتیش به هر کس گفتم اینا باهام چکار کردن همه گفتن اینا قوم تاتار هستن تا خاله هاش به مادرش گفتن چرا دختر مردم و جز میدین هیچکس حق و به اون نداده

بالاخره ایشون شروع کننده بوده ، نترس خدا کمکت میکنه اصلا نترس، اونه که مادر بچشو بیرون کرده اگر خیلی ...

3 ماه؟ اون خواهر نکبتش که خیلی تو این ماجرا تقصیر داشت 2-3 بار بچه ها پیشش بودن پسرم و زده بود براش پیغام فرستادم گفتم من هنوز نمردم بچه منو زدی برادرت غیرت نداره ولی من یکبار دیگه بشنوم دستت به بچه م خورده جفت دستات و میشکنم

عمه م بهش گفته دختر برادر من چه ایرادی داره گفته هیچی هم معیار من نیست راست میگه معیارش زن های خراب خیابون هستن یه غربتی مثل دختر خواهرش

اون یک حیوونه من بیشتر از خودم ناراحتم که چرا اجازه دادم باهام اینجوری کنن؟ دیگه اجازه نمیدم 

3 ماه؟ اون خواهر نکبتش که خیلی تو این ماجرا تقصیر داشت 2-3 بار بچه ها پیشش بودن پسرم و زده بود براش ...

الهی عزیزم🥲🥲🥲 ای وای ، واگذارشون به خدا ، اشکال نداره زندگی منم بخون و ببین تنها نیستی منم انقذر درد زجر کشیدم اما الهی خدا کمکمون کنه ..چی بگم والا😔😔😔