2777
2789
عنوان

نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 44 پست

خانما یه سوال  ، زندایی من یک ساله زندگیشو ول کرده رفته شهر دیگه زندگی میکنه براخودش پسرشم برده دایی بیچارم اینجا تکو تنها   ، اینقدرم داییم بیزبونه نمیتونه ازحقش دفاع کنه الان با این شرایط بازم مهریه به زنش تعلق میگیره با نه؟

من متاسفانه دو تا طلاقی داریم یکی خواهر شوهرم ک اونقد کمه ک خودش کار میکنه یکی جاریم ک 3 تومن توافق ...

اره حقیقتش منم تا یه سالی نمیتونم برم سرکار جون نوزاده شیر میخوره منم باید خرج خودمم کنم گفتم۵ 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما یه سوال  ، زندایی من یک ساله زندگیشو ول کرده رفته شهر دیگه زندگی میکنه براخودش پسرشم برده ...

آره میگیره

بی دلیل رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پدر گوه بچه های من به حرف خواهر و خواهر زاده حسودش منو از خونه بیرون کرده همه جا گفته زنم ول کرده رفته 

امیدوارم زن دایی شما خودش رفته باشه

آره میگیره بی دلیل رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پدر گوه بچه های من به حرف خواهر و خواهر زاده حسودش منو از خونه ب ...

آره به بهونه اینکه مریضه وتحت نظر دکتر اون شهر باشه رفته و دیگه نیامده  ، پسرشم با مادره رفته داییم میتونه شکایت کنه که مثلا مهریه نده؟

آره به بهونه اینکه مریضه وتحت نظر دکتر اون شهر باشه رفته و دیگه نیامده  ، پسرشم با مادره رفته د ...

نه مهریه هیچ راه در رویی نداره

چرا مهریه نده؟ دایی شما هم حقوقی داره میتونه درخواست ملاقات بده و اینکه میتونه راحت حضانت بگیره اگه پسرش 7 ساله به بالا باشه

میتونه عدم تمکین بگیره و نفقه نده ولی نفقه بچه و باید بده با عدم تمکین میتونه ازدواج کنه (البته اگه کسی زنش بشه||) ولی مهریه باید بده مگه زنش مهر اجرا گذاشته؟ اگه داییت کاری نکرده چرا رفته؟؟؟؟

ازت خواهرانه خواهش میکنم شما مادرت خاله اگر داری ..... دخالت نکنید

خواهرای اون تخم کینه تو دلش کاشتن الان بچه هام بی مادر هستن پسرم پر از استرس .......

با یه وکیل مشورت کن راه قانونی و برو ازش تعهد محکم بگیر  من خونه پدرم هستم خودم کار میکنم بچه ...

جدا شدین؟حضانتو دادین ب ایشون؟؟

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
نه مهریه هیچ راه در رویی نداره چرا مهریه نده؟ دایی شما هم حقوقی داره میتونه درخواست ملاقات بده و ای ...

ما اصلا دخالت نکردیم تا حالا ولی داییم داره ذره ذره آب میشه به خدا اگه ببینینش چه قدر معصومه از دیوار صدا میاد ازاین نمیاد چوب همین مظلومی و سادگیشو خورد بیچاره  ، نه والا داییم کاریش ندلشته کلا رئیس خونه این خانم بوده  ، پسرش هفده سالشه پدرشو ول کرده  ، داییم پیر شده شکسته شده دلم براش کبابه  ، ان شاءالله خدا مشکلات شما رو هم حل کنه عزیزم