2777
2789

پام هم خونی شده چون محکم کشیده شده روی فرش 

میشه برام صلوات بفرستین خدا نجاتم بده از این زندگی نکبت

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالله خدا از هر چی سختیه نجاتمون بده 💙

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

عزیز دلم چرا زد؟ چیشد؟

بار اولشه؟

پاشو برای خودت یه چایی نبات دم کن بخور اکرم گل‌ گاو زبان داری بخور به صورتت آب سرد بزن تا حالت بهتر بشه

اگرم قرص استامینوفن داری بنداز چون مسکن هست

جایی که درد میکنن با پماد ماساژ بده 

امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه اصلا سکوت نکن که تکرار کنه، حتما فردا جدی بشین در مورد این کتک کاری اش باهاش صحبت کن و بهش هشدار بده 

نمیذاره خودت تنها بری؟؟؟

میذاره ولی خیر سرم شوهر دارم دلم میخاد با شوهرم خوش بگذرونم 

هیچ وقت نیس سرکاره

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

به نظرم حتما برو پزشکی قانونی لااقل مدرک داشته باشی 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡