2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کتکم زد 😭دستم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 36 پست
عزیز دلم چرا زد؟ چیشد؟ بار اولشه؟ پاشو برای خودت یه چایی نبات دم کن بخور اکرم گل‌ گاو زبان داری بخ ...

بار صدمش هست

پرونده قطور پزشکی قانونی داره

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
تو هم بزن  کتک کاری ک کاری نداره چنگ بزن گاز بزن مو بکش وحشی شو جیغ بزن

نه از نظر جثه زورم بهش نمی‌رسه که کتک بزنم 

بقیه کارها رو هم نمیتونم انجام بدم ، بچه هام میترسن 😶

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میذاره ولی خیر سرم شوهر دارم دلم میخاد با شوهرم خوش بگذرونم  هیچ وقت نیس سرکاره

پس با بچه ات برو 

منم تنها میزم منت یه سگی هم نمیکشم منو بیرون ببر 

کارتش باشه پولاش باشه نبره 

تو هم بزن  کتک کاری ک کاری نداره چنگ بزن گاز بزن مو بکش وحشی شو جیغ بزن

اگه بدتر بزنتش چی به جای خطرناکی بزنه خدایی نکرده مشکلی براش  پیش بیاد😔😔

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
پس با بچه ات برو  منم تنها میزم منت یه سگی هم نمیکشم منو بیرون ببر  کارتش باشه پولاش باش ...

پول نمیده کثافت

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
بار صدمش هست پرونده قطور پزشکی قانونی داره

پس همون پرونده هارو بزار اجرا

کسی که صدبار به خودش اجازه این حقارت رو داده باید ادب بشه دلت به حال خودتون نمیسوزه به حال اون طفل معصوم بسوزه

سخته ولی بهتره خودتو نجات بدی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
پس همون پرونده هارو بزار اجرا کسی که صدبار به خودش اجازه این حقارت رو داده باید ادب بشه دلت به حال ...

طلاق نمیخام