2777
2789

یادمه من عاشق کتلت بودم ولی مامانم بیشتر از دوتیکه بهم نمی‌داد چون ما ۷نفر بودیم بیشتر بهمون نمی‌رسید یااینکه دوست داشتم یه پیتزا تنهایی بخورم ولی همیشه سه نفره می‌خوردیم یااینکه تو مدرسه ۵۰یا۱۰۰تومن پول میدادن بهمون که پول یه خوراکی میشد لقمه هم نهایتا پنیر بود ولی الان کتلت داشتیم ۴تیکه گذاشتم واس بچم بازم دلش خواست شوهرم با ذوق گفت بده بچم فداش بشم دوست داره فوقش ما نمی‌خوریم یا اینکه دیشب زن داداشم می‌گفت واس مدرسه دخترم گاهی فلافل گاهی کباب گاهی ساندویچ مرغ درست میکنم ولی دنبال تنوع هم بچه خسته نشه واس کل زنگ تفریحی که ۴یا۵تا خوراکی می‌ذاشت بازم استرس داشت یه وقت کم نباش کیا کودکیشون مثل من گذشته؟خاطره ای دارین بگین 

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دهه هفتادم ما دوتا بچه بودیم 

از بچه های الانم خدایی بیشتر بهمون رسیدن😂

جوری که دیگه لوس شدیم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

همه واقعا 

نمی‌دونم چرا الان این طور شده 

غذا که هیچ تفریح نداشتیم لباس جدید هم هر روز خبری نبود 

خبری از اتاق جدا و سرویس خواب و اسباب بازی هم نبود 

اما درس خون بودیم الان بچه درس هم نمیخونن

من 😢😢😢بهم. پول نمیدادن خوراکی بخرم دوستم. میخرید بمنم میداد🥺

حالا به من ۵۰یا۱۰۰میدادن ولی یه دوست داشتم مثل شما از اول تا اخرمدرسه هیچ خوراکی نداشت حالا خانواده نداری هم نداشتا

میشه باورکن خیلی زود

یه چیزایی شاید کم بود یا نبود ولی یه چیزایی در عوضش خیلی زیاد بود صفا صمیمیت شعور و ادب بچه جلوی پدر و مادر احترام به بزرگترها زبون دراز نبودن  حرمت نگه داشتن چشم و هم چشمی نمیکردن مردم یادمه برای عروسی ظرفاشونو به هم قرض میدادن بشقاب چنگالایی که پشتشون رو به همین خاطر رنگ میزدن  الان همه چی هست  ولی قبول کنیم بچه ها مثل بچه های اونموقعه نمیشه خیلی هم انقد خرج میکنن پول مدرسه سرویس اخرش هیچی هم توش در نمیاد😂

همه واقعا  نمی‌دونم چرا الان این طور شده  غذا که هیچ تفریح نداشتیم لباس جدید هم هر روز خ ...

من بزرگترین آرزوم داشتن یه اتاق خواب پرعروسک بود تو تلویزیون دیده بودم

میشه باورکن خیلی زود