2777
2789

۹ بیدار میشم

گوشیمو چک میکنم

صبحانه میخورم

در حال یادگیری زبان انگلیسی ام زبان میخونم

ناهار درست میکنم با نزدیکام تماس میگیرم بعد از ناهار با همسرجان میریم بیرون پیاده زوی گاهی میریم دورهمی پیش دوستامون یا ی فیلم با هم می‌بینیم یا خرید میریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش

تمرین رقص 

کتاب خوندن 

حرف زدن با رفیقام 

و..

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چشم میگم شاید حس خوب گرفتید و استفاده کردید و البته شماهم بگید منم یاد بگیرم بیشتر. تازه دو تا صاحب ...

عزیزم چه خوب منم حس خوب گرفتم 

عین تازه عروس دامادها هستین 

خب واقعیتش خوشبختی همینه 

خوشبختی یعنی دیدن چیزای کوچیک .

خدا برای هم نگهتون داره وار چشم بد دور باشید 

فقط یه سوال 

چطور با وجود داشتن بچه دوقلو وقت میکنی ؟

مثلا حموم دو نفره؟ یا باهم غذا خوردن، آرایش کردن هر روز ، 

من یادمه بچه ام که تازه بدنیا اومد تا چند ماه اول همه‌چیز بهم ریخته بود و اصلا زندگیمون رو روال قبلش نبود , حتی وقت نمی‌کردم هفته ای یکبار برم حمام ، یا حتی پیش میومد یک روز کامل اصلا نگاه تو آینه نمی‌کردم 

تو چطور مدیریت میکنی؟ اونم دوقلو که آدم وقت سر خاروندن نداره ؟

خدایا شکرت   
ما شوهرامون شریکن باهم عروسی کردیم باهمم حامله شدیم دختراون ۴۰روز بزرگتر از پسرمنه بعد من متولد ۷۰ام ...

چقدر خوب ،چه عالی ، پایدار باشید .

و می‌دونی حالا جدای از تمام اینا که گفتی چه چیزی شما را کنار هم نگه داشته ؟ اینکه نسبت به هم حسود نیستین و این خیلی خوبه 

من اکثر افرادیکه دورم هستن نسبت بهم حسادت دارن و همین باعث میشه نتونم بهشون نزدیک بشم 

حتی خواهرای خودم 

حالا نمیگم تحفه ای هستما 

ولی اونا متاسفانه شرایط زندگی هاشون و یا ظاهرشون از من کمتره 

به وضوح تو روم میگن دیگه ببین پشت سرم چیا نمیگن

خدایا شکرت   
چقدر خوب ،چه عالی ، پایدار باشید . و می‌دونی حالا جدای از تمام اینا که گفتی چه چیزی شما را کنار هم ...

اره دقیقا میدونم چی میگی حسادت واقعا بده

الان بقران اونروز رفتیم بیرون اون یه کت پاییزه خرید گفت توام باید بخری گفتم نه نمیخرم حالم نداشتم پرو کنم بچه ها اذیت میکردن گفتم تو بخر چون باید میرفت خونه مادرشوهرش

گفتم من عجله ندارم چندروز دیگه میام میخرمش اون ۶۰۰بیشتر از من خرج کرد ولی حسودی نکردم یا اگه من چیزی میخرم ذوق میکنه میگه بهت میاد بخر اینطور نیست بدجنسی کنه

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

چشم میگم شاید حس خوب گرفتید و استفاده کردید و البته شماهم بگید منم یاد بگیرم بیشتر. تازه دو تا صاحب ...

رمانتیک نبود بیشتر لوس بازی بود مخصوصا حموم دو نفره و اعداد 😂 

البته شاید منم اگه باهاش داشتم زندگی میکردم از این کارا انجام میدادم

عزیزم چه خوب منم حس خوب گرفتم  عین تازه عروس دامادها هستین  خب واقعیتش خوشبختی همینه&nbs ...

بنطرم باید همینطور باشه نه که بعد مدتی عادت بشه و عادی باسیم برای هم.البته مهم اینه که خودمونم بخوایم زندگی رو با همه سختی ها گرم و پر شور و شوق نگه داریم.

مرسی عزیزم🥰

الان که کوچیک هستن خیلی اذیت نمیکنن و بیشتر خوابن یا شیر میخورن.اما خوب ما خیلی فکر کردیم و تصمیم گرفتیم برای بچه.اتفاقا چند شب پیش الکی قهر کردم رفتم روی تخت اومد گفتم درسته نی نی ها اومدن و زندگیمونن ولی باید مثل قبل پیش هم باشیم عاشقانه داشته باشیم و تاثیری نزاره.گریه میکردما🥺😭😅

حمام که خیلی نه چون جذابیتش کم میشه.مثلا ماهی سه بار .اونم بیشتر اول صب

غذا هم فقط صبونه و شام باهمیم

آرایش عصر میکنم اونم خیلی ساده ولی شیک🥰

راستش همسرم خداروشکر کمکمه.الهی بمیرم وقتی میاد از کار تازه شیفتش تو خونه شرو ع میشه و میگه تو استراحتکن.

آره سختی و بی خوابی خودشو داره ولی بنظر من میشه مدیریت کرد واقعا.

حمام وقتی شیرشون میدم میخوابن سریع میرم دوش میگیرم میام.غذا هم همیمطور اگرم بیدار باشن خیلی اذیت نمیکنن یا گریه ی بیخود...امیدوارم همینطور باشن.

رمانتیک نبود بیشتر لوس بازی بود مخصوصا حموم دو نفره و اعداد 😂  البته شاید منم اگه باهاش داشتم ...

اینا لوس بازیام بود که کلی دوست دارم🥰رومانتیکام کلی هست.خیییلیه و خیلی کارا میشه کرد واقعا.نگفتم همشو😕