چشم میگم شاید حس خوب گرفتید و استفاده کردید و البته شماهم بگید منم یاد بگیرم بیشتر.
تازه دو تا صاحب دوتا فرشته شدیم.یک ماهه.صب زود ساعت ۵ بیدار میشیم تقریبا همزمان باهم چون عین طناب گره میخوریم بهم😄اولین نگاهم یا نگاهش بهم همیشه لبخند بوده یا اگه بمونیم روی تخت نازم میکنه نوازشم میکنه یکم حرف میزنیم در حد ده دقیقه.
صبونه رو باهم میخوریم حتی اگه خیلی چیزی نباشه سعی میکنم کلی تزئین کنم.گاهی صبا دوش میگیریم و شده گاهیی دوتایی😊
با کلی بغل و لوس بازیای من میره سر کار.
سعی میکنم غذایی که دوست داره درست کنم هر چند که هر چی درست کنم دوست داره.تزئین خیلی میکنم میزو.
لباس خوشگلامو میپوشم بیشتر اونایی که بازه و لختی طور.مثل نیم تنه شلوارک کوتاه .موهامو کلی درست میکنم.یه مدل هست وقتی میزنم از دست میره بنده خدا😄❤️
وقتی میاد میرم دم در استقبالش بغلش میکنم حسابی میبوسمش و لباساشو میگیرم و دستشو میگیرم تا دم در حمام.
البته اونم بلده چطور حالمو خوب کنه و کلی مسخره بازی سرم در مياره و بازی و کشتی و....
لوس بازیای منم که همیشه هست.البته نه پشت سر هم که جذابیتش باقی بمونه.مثلا یهو میرم رو تخت دستمو میزارم رو چشمام میاد میگه چی شده یه دستامو برمیدارم میگم هیچی☹️🥺بازم میپرسه مثلا الکی میگم غذارو دوست نداشتی🥺☹️و خلاصه ناز و نازکشی😄اینجاست که بازی شروع میشه.میگم یه عدد از ۱ تا ۲۰ بگو بعد میگه میگم اندازه همون باید مثلا لپمو یا چشممو یا لبمو ببوسی🥰😅
و خیلی کارای دیگه که کلی زندگیو شیرین میکنه شور و شوق میده بهش.قطعا ما هم کلی مشکلات داریم اما نمیزارم بزرگ بشن.
خیییلی خیییلی خوشحال میشم شما هم تجربه ای دارید بگید.