2777
2789

من ساعت ۸ونیم ۹بیدارمیشم با شوهرم و پسر ۵ساله م صبحونه میخوریم اون میره مغازه

من جمع میکنم ظرفارو میشورم جارو میکشم طی میکشم

دستمال میکشم دیگه بیکارم با گوشی با خواهر شوهرم حرف میزنم و با مامانمو خواهرم ویدیو کال میگیرم چون دوریم ازهم پسرمم تلوزیونو و بازی تا ساعت ۴و ۵ بعد دیگه شام درست میکنم شوهرم ۸میاد شام میخوریم بعدش میوه و فیلم و اخبار تا۱۱ بعدش میخوابیم

اکثر روزا هم با خواهر شوهرم میریم بیرون میچرخیم تا غروب که میام شام درست میکنم

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ساعت ۸ونیم ۹بیدارمیشم با شوهرم و پسر ۵ساله م صبحونه میخوریم اون میره مغازه من جمع میکنم ظرفارو م ...

تو چقدر با خواهرشوهرت خوبی🧐 اختلاف سنی تون چقدره ؟

من اگه فقط یه نفر تو خاندان شوهر باشه که ازش بدم بیاد خواهرشوهرمه 

خدایا شکرت   
وای چه بد چی شد که دارو لازم شدی؟ چند وقته میخوردی؟

با شروع کرونا من دائم توی خونه بودم 

خونه شلوغ نامرتب و داغون 

با هیچکس در ارتباط نبودم به کارام نمیرسیدم

الان اومدم رستوران انقدر دلم گرفته همه میزای کناری شاد و خوشحال من هیچی ندارم

پنج روز اول هفته سر کارم بعد میام خونه غذا درست میکنم و بچه داری بعد گوشی به دست یا تلویزیون نگاه میکنم بعدش هم خواب. پنج شنبه و جمعه انقدر هوا آلوده و کثیف و سرد شده بچه کوچک دارم  همش خونم مگه اینکه جایی دعوت باشیم اونم به ندرت

با شروع کرونا من دائم توی خونه بودم  خونه شلوغ نامرتب و داغون  با هیچکس در ارتباط نبودم ...

اخی عزیزم خب رفت و آمدت با اطرافیان را بیشتر کن 

برو خرید هرچند چیزای کوچیک ، شده یه گیر یا تل مو بخری 

پیاده روی کن 

ورزش کن 

تو جمع بودن واست خیلی خوبه 

هر چی بیشتر بگذره بدتر میشی ، یه فکری بکن از این حال و هوا بیای بیرون

خدایا شکرت   
بیرون هم برم بهم خوش نمیگذره  اصن حالم خیلی بده دلم یه خبر خوب میخواد

نمبتونی بری مسافرت 

گرچه اوضاع روحی منم بهتر از تو نیستا 

چند ساله مسافرت نرفتم 

همش تو خونه ام 

تنها دلخوشیم پسرمه 

شوهرمم یا سرکاره یا وقتی خونست همش خوابه ، ما هم مجبوریم سروصدا نکنیم که بخوابه 

خیلی خسته کننده میگذرن روزا

خدایا شکرت   
تو چقدر با خواهرشوهرت خوبی🧐 اختلاف سنی تون چقدره ؟ من اگه فقط یه نفر تو خاندان شوهر باشه که ازش ...

ما شوهرامون شریکن باهم عروسی کردیم باهمم حامله شدیم دختراون ۴۰روز بزرگتر از پسرمنه بعد من متولد ۷۰ام اون ۷۲

همه خریدامونو باهم میریم

مثلا زنگ میزنه میگه برنامه بریزیم فردا کارت رو از داداشم بگیر بریم فلان چیزو بخریم مثل هم خرج میکنیم

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

ساعت ۶پامیشم صبحونه آماده میکنم برای خودمو همسرم پسرم ایناتو مدرسشون زنگ صبحانه دارن خود مدرسه میده‌ تو خونه یدونه خرما شیر میخوره که فشارش تو راه نیفته

۶ونیم پسرمو بیدار میکنم میفرستم مدرسه

ناهار اون روز و آماده میکنم ساعت یه ربع به ۸راه میفتم میرم سرکار‌ ۲برمیگردم ناهار میخورم‌ ظرفارو میزارم ماشین‌ میشوره

نیم ساعت میخوابم ۳ونیم میرم ورزش ساعت ۵ونیم پسرمو‌ از مدرسه برمیدارم دوباره میرم سرکار‌ تا۹‌ اینا برمیگردم خونه شام و همیشه همسرم میزاره‌ رسیدم خونه دوش میگیرم‌ شام میخوریم بعد خونه رو تمیز میکنم کتاب زیاد میخونم با پسرم وقت میگذرونم میوه میخوریم و ۱۲ونیم اینا میخوابم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
آفرین به تو  چندتاش را بگو ما هم ایده بگیریم

چشم میگم شاید حس خوب گرفتید و استفاده کردید و البته شماهم بگید منم یاد بگیرم بیشتر.

تازه دو تا صاحب دوتا فرشته شدیم.یک ماهه.صب زود ساعت ۵ بیدار میشیم تقریبا همزمان باهم چون عین طناب گره میخوریم بهم😄اولین نگاهم یا نگاهش بهم همیشه لبخند بوده یا اگه بمونیم روی تخت نازم میکنه نوازشم میکنه یکم حرف میزنیم در حد ده دقیقه.

صبونه رو باهم میخوریم حتی اگه خیلی چیزی نباشه سعی میکنم کلی تزئین کنم.گاهی صبا دوش میگیریم و شده گاهیی دوتایی😊

با کلی بغل و لوس بازیای من میره سر کار.

سعی میکنم غذایی که دوست داره درست کنم هر چند که هر چی درست کنم دوست داره.تزئین خیلی میکنم میزو.

لباس خوشگلامو میپوشم بیشتر اونایی که بازه و لختی طور.مثل نیم تنه شلوارک کوتاه .موهامو کلی درست میکنم.یه مدل هست وقتی میزنم از دست میره بنده خدا😄❤️

وقتی میاد میرم دم در استقبالش بغلش میکنم حسابی میبوسمش و لباساشو میگیرم و دستشو میگیرم تا دم در حمام.

البته اونم بلده چطور حالمو خوب کنه و کلی مسخره بازی سرم در مياره و بازی و کشتی و....

لوس بازیای منم که همیشه هست.البته نه پشت سر هم که جذابیتش باقی بمونه.مثلا یهو میرم رو تخت دستمو میزارم رو چشمام میاد میگه چی شده یه دستامو برمیدارم میگم هیچی☹️🥺بازم میپرسه مثلا الکی میگم غذارو دوست نداشتی🥺☹️و خلاصه ناز و نازکشی😄اینجاست که بازی شروع میشه.میگم یه عدد از ۱ تا ۲۰ بگو بعد میگه میگم اندازه همون باید مثلا لپمو یا چشممو یا لبمو ببوسی🥰😅

و خیلی کارای دیگه که کلی زندگیو شیرین میکنه شور و شوق میده بهش.قطعا ما هم کلی مشکلات داریم اما نمیزارم بزرگ بشن.

خیییلی خیییلی خوشحال میشم شما هم تجربه ای دارید بگید.