2777
2789
عنوان

تهنام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 62 پست
چرا خوشحال نباشه؟😐(با احترام کنجکاوم😂)

چون خودش عقب ماندگی ذهنی داره میترسم بچه هم ارث برده باشه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
عزیزم بسلامتی  شما بچه اولتونه؟طبیعی باردارشدی؟

عزی دلمی 

آره طبیعی😂

بله بچه اوله🤍🌱

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنش زیاد خوب نیس ولی عیب نداره کنار میام باهاش    

اییییح دلتم بخا پسر ب ای گلی😂😂

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
عزی دلمی  آره طبیعی😂 بله بچه اوله🤍🌱

مبارک باشه عزیزم 

دعا کن منم زود بارداربشم.خیلی عجولم🥲

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
اییییح دلتم بخا پسر ب ای گلی😂😂

اگه به خواهرش رفته باشه که خله  میگم قبول دیگه.کی چمدون ببستم؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
چون خودش عقب ماندگی ذهنی داره میترسم بچه هم ارث برده باشه

ای داد بیداد😑😂

🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁    یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانه‌ی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک    🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱
مبارک باشه عزیزم  دعا کن منم زود بارداربشم.خیلی عجولم🥲

ایشالا ک میشه دلبرم😍

برات صلوات میفرستم😍🤍🌱

اگه به خواهرش رفته باشه که خله    میگم قبول دیگه.کی چمدون ببستم؟؟؟

حالا وایسا من برم 

اگ دیدم دوسدختر نداره ندا میدم چمدون ببند🤫😂😂🤍

حالا وایسا من برم  اگ دیدم دوسدختر نداره ندا میدم چمدون ببند🤫😂😂🤍

عیب نداره من برم دیگه عاشقم میشه همه رو میزاره کنار

ایشالا ک میشه دلبرم😍 برات صلوات میفرستم😍🤍🌱

عزیزمی 💜

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
عیب نداره من برم دیگه عاشقم میشه همه رو میزاره کنار

جر🤣🤣🤣🤍

اره طفلک جلوی خودش نگی هااااا

باشه نمیگم خیالت تخت ،

میگم اسم کاربریامون چه به هم میاد😂

🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁    یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانه‌ی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک    🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱
باشه نمیگم خیالت تخت ، میگم اسم کاربریامون چه به هم میاد😂

اهووووم من بدجنسم شما چی؟؟؟

2829
2828
2791
2779
2792