2777
2789
عنوان

تهنام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 62 پست

وقتی آدم گرسنس بره فروشگاه هر چیز بیخودی میره میخره اما وقتی سیر باشه عاقلانه میخره آدما وقتی تنهان ممکنه هر کسیو وارد زندگیشون کنن و لطمه ببینن مراقب باش تنهایی بهتره تا هر کسی

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره😍😂👊🏻

وااای جدی میگی؟؟؟میخوای چه کنی حالا؟؟واای من استرس گرفتم تو خوشحالی

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
وااای جدی میگی؟؟؟میخوای چه کنی حالا؟؟واای من استرس گرفتم تو خوشحالی

😐😐😐چرا خوشحال نباشم🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
روزی دو نوبت همو می‌زنیم من وتو

🤣🤣🤣اخ ک گفتی

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
دلت میاد منو بزنی!!؟

اره😝👊🏻🤣

اره😝👊🏻🤣

حالا داماد چند سالشه خوشگله خوشتیپه !؟؟؟پولداره!؟؟؟به من میاد؟؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
حالا داماد چند سالشه خوشگله خوشتیپه !؟؟؟پولداره!؟؟؟به من یاد؟؟؟؟

۲۵ سالشه 

شیمی میخونه لندنه😎

خوشتیپ و خوشگلههههههه

اره😍😂👊🏻

عزیزم بسلامتی 

شما بچه اولتونه؟طبیعی باردارشدی؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
نمیدونم والا    بقیه خبر دارن؟؟

چرا خوشحال نباشه؟😐(با احترام کنجکاوم😂)

🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁    یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانه‌ی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک    🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱
۲۵ سالشه  شیمی میخونه لندنه😎 خوشتیپ و خوشگلههههههه

سنش زیاد خوب نیس ولی عیب نداره کنار میام باهاش  

2829
2828
2791
2779
2792