وقتی آدم گرسنس بره فروشگاه هر چیز بیخودی میره میخره اما وقتی سیر باشه عاقلانه میخره آدما وقتی تنهان ممکنه هر کسیو وارد زندگیشون کنن و لطمه ببینن مراقب باش تنهایی بهتره تا هر کسی
اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊 و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚
وااای جدی میگی؟؟؟میخوای چه کنی حالا؟؟واای من استرس گرفتم تو خوشحالی
😐😐😐چرا خوشحال نباشم🤣
عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
حالا داماد چند سالشه خوشگله خوشتیپه !؟؟؟پولداره!؟؟؟به من یاد؟؟؟؟
۲۵ سالشه
شیمی میخونه لندنه😎
خوشتیپ و خوشگلههههههه
دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁 یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانهی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک 🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱