2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7851 بازدید | 397 پست

ادم منفی باف مدام حساش بده و حال بدی داره

میگرده درجملات کسی اشکال پیدا کنه

منفی باف ها فرصت هارو از دست میدن 

میگردن در ظاهر کسی اشکال پیدا کنن

خیلی غیبت میکنن اما عیبای خودشونو نمیبینن

منفی بافا اصن دوستای خوبی برای کسی ک سالمن نیستن

مدام از شوهر/زنش عیب میگیره و غر میزنه

منفی بافا دوستای منفی جذب میکنن

حالا راه درمان چیه🌹

برگرد ب مشکلی ک شاید چن ساعت پیش داشتی چکار کردی؟ایا فقط منفی دیدی؟!ایا مثبت قضیه رو ندیدی؟!

فکر کن و کشف کن ک ایا منفی نگری یا واقع نگر 

شخصیت سالم مثبت قضیه رو هم میبینه نه فقط منفی✨

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

💙شکرگذاری روز ششم💙

خدایا شکرت برای این لحظه

خدایا شکرت برای سلامتی

خدایا شکرت برای زنده موندنم

خدایا شکرت برای هوا،گیاهان،گل ها،اسمون،زمین،خورشید و...

شکر نعمت نعمتت افزون کند💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خود گرفتن ممنوع!

فکرایی ک وقتی یکی جواب مارو نمیده میکنیم:

۱.منو نادیده گرفته

۲.حتما کار اشتباهی کردم

اما دلایلی ک احتمالا وجود داره🍃

۱.دستش بنده

۲.درگیر مشکلات شخصی خودشه

۳.اون لحظه ب تنهایی نیازداره

۴.نمیدونه باید چی بگه

۵.میخاد بعدا خودش زنگ بزنه

۶.اون لحظه حوصله حرف زدن نداره ب هر دلیلی

احساسات و ارتعاشات✨🍃 هرچیزی ک شما در دنیای فیر فیزیکی ب اون فکر کنید میتونید در دنیای فیزیکی بدست ...

سلام خوبید خواستم بگم از اون موقع ک باهاتون صحبت کردم ۸۰درصد استخاره گرفتنم کمتر شده🙂🌹

سلام خوبید خواستم بگم از اون موقع ک باهاتون صحبت کردم ۸۰درصد استخاره گرفتنم کمتر شده🙂🌹

سلام عزیزم خداروشکر💚 استخاره دل ادم و ذهن ادمِ

سلام عزیزم خوبی اسی میشه راجب قانون شکر گزاری برای بیماریم بهم بگی خیلی ممنونتم

سلام عزیزم خوشومدی ب تاپیک 💚بله حتما

باید ی تمرینی رو انجام بدی:

روی کاغذ حداقل۱۰مورد از مواقعی ک در گذشته احساس سلامتی و سرزندگی کردی ب خاطر بیار (همون تفکر و تجسم ک داخل تاپیکا توضیح دادم)بعد این مواردو یادداشت کن

از بابت نعمتایی ک داشتی شکرگذاری کن

سعی کن با خلوص نیت انجام بدی نبید فقط ت ذهنت باشه باید ب زبون هم بیاری (تاثیر کلمات رو جدی بگیرید)

سعی کن برای اون بخش از اعضای بدنت ک درگیر بیماری نیس و سلامته شکرگذاری کنی ت این تمرین سعی کن با احساسی ک داری این کارو انجام بدی 

اعضای بدنت هرکدوم ک سلامته تجسم کن و بابتش اونارو شکرگذاری کن این کلماتو ۳ بار تکرار کن

اگ در گذشته بیماری داشتی بخاطرشون شکرگذار باش ب ۲ دلیل:اینک درمان شدی و اینک ی دلیل برای شکرگذاری ب شما داده شده،۳مرتبه تکرارو فراموش نکن

بیماری ک الان داری باید بخاطرش شکرگذار باشی چرا؟؟چون باعث شده ب یادت بیاری ک اعضای سالم دیگ ای هم داری و بابت اونا شکر کن

اگ ب قانون کارما ایمان داری مطمئن باش جوابتو میده باید برای سلامتی ایندت هم شکرکنی این کارارو با تمام وجود انجام بده 

شکرگذاری باعث میشه هرچیزی ک برای دیگران عالیه نصیب ماهم بشه منتها باید حست خوب باشه

پس برای سلامتی وسادی دیگران هم شاکر باش این کار باعث میشه سلامتی اونام ب شما جذب بشع

برای اینک از تمرینا نتیجه بگیرید باید این تمریناتو هرروز امجام بدید

شکرگذاری زمانی باعث بهبودیت میشه ک جزئی از عادات و وجودت شده باشه

ان شالله همیشه سلامت باشی دوستم🤝💚

عریزم ازت ممنونم بخاطر معرفی تاپیک و تگ کردنم🤝💚بهترینا نصیبت

سلام عزیزم خوشومدی ب تاپیک 💚بله حتما باید ی تمرینی رو انجام بدی: روی کاغذ حداقل۱۰مورد از مواقعی ک ...

😘❤️ خداروشکر که دوست خوبی مثل شما داریم و مهربانانه پیام طولانی رو تایپ کردید ممنونم عزیزم

😘❤️ خداروشکر که دوست خوبی مثل شما داریم و مهربانانه پیام طولانی رو تایپ کردید ممنونم عزیزم

عزیزدلم💚

سلام عزیزم

من بع یه اقایی که دوسش داشتم پیشنهاد دوستی دادم ایشون گفتن یکی دیگه رو دوست داشتند من چندروز واقعا ناراحتم چکار کنم انقدر خود خوری نکنم وبتونم واقعا ادم لایقی و جذب کنم 

دلم میخواد ادمی کنارم باشه که منو واقعا بخواد

سلام عزیزم من بع یه اقایی که دوسش داشتم پیشنهاد دوستی دادم ایشون گفتن یکی دیگه رو دوست داشتند من چن ...

سلام عزیزم،اول از همه بهتون تبریک میگم ک شما پیش قدم شدید و پیشنهاد دادید این ینی اعتماد بنفس بالا

عشق برا همه سختی داره اینم ی نمونه هس ک براتون اتفاق افتاده سخت نگیرید شما ک با اعتماد بنفس کامل رفتین جلو باید امادگی اینو هم داشته باشین امکان داره طرف جواب منفی بده امکانم داره مثبت باشه پس من باید برا هر جوابش اماده باشم ذهنیت و افکارتونو نسبت ب اتفاق افتاده تغییر بدید و ب روال عادی زندگیتون برگردید 

به نظر من شما خیلی به خواستت چسبیدی و مدام نگرانشی که کی اتفاق میفته. پس چرا نمیشه؟چرا دیر شد؟ این نگرانی ترس عدم اطمینان یا هر چیزی که اسمشو بزاریم شما رو از هدفتون دور میکنه.
بدون نگرانی و با شادی به زندگیتون بپردازید طوری که انگار رابطه دلخواهتون رو همین الان دارید و خواستتون رو رها کنید و اجازه بدید کائنات دست به کار بشه.

همینطورم ک در تاپیکا گفتم نشانه و مشخصات فرد دلخواه رو بنویسید و باحال خوب حسش کنید اگر هم ارتعاش باشید قطعا جذب میکنید

ت این موضوع شما باید از قانون رهاسازی ک توضیحم دادم داخل تاپیکا استفاده کنید

موفق و سالم باشید💚