2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست
سلام وقت بخیر .من قانون جذب رو امشب سرچ گردم و مطالب مفید شما رو مطالعه کردم.واقعا تحسین برانگیزه.دس ...

سلام عزیزم💚

خداروشکر ب جمع ما پیوستی 

متاسفانه هرمرتبه میام مطالب رو ادامه بدم مسائلی پیش میاد ک باز شرمنده کاربرایی ک قول ادامه دادن رو دادم میشم ک امیدوارم منو ببخشن🍃

بسیار ممنونم از لطف شما🍃

چشم من در حد توانم ادامه میدم تاپیکو و از همراهیتون پیشاپیش سپاسگذارم🙏🏻💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
خلاصه از بس مینوشت در طول روز یه دفتر و خودکار تموم کرده بود و بعد یک ماه و نیم یه دوره داشت که قرعه ...

بسیار عالی

قانون جذب وجود داره فقط کافیه بهش ایمان و اعتماد داشته باشیم و ذهنمون رو از منفی ها دور کنیم تا ب خواسته هامون‌برسیم 

خیلی حس خوبی گرفتم از شنیدن این نتیجه ان شالله همواره موفق و پر روزی باشن برادرتون🙏🏻💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام وقتتون بخیر  من خیلی سعی میکنم مثبت فکر کنم و مثبت اندیش باشم اما بازم ته ته ذهنم فکرم می ...

سلام عزیزم

اگ امکانش هس در روز در حد چن ساعت هم ک شده سعی کن افکار منفی رو از ذهنت دور کنی و ب مثبت های زندگیت تمرکز کنی

از کلمه هایی ک حس بد و شکست یا بی کفایتی بهت میدن استفاده نکن سعی کن افکارتو با کلمه هایی بیان کنی ک احساس عالی بودن و شادی دارن زندگیتو تو دستت بگیر

باخودت جملات تاکیدی مثبت ک تو مطالب قبل هم گفتم تکرار کن«من لایق خوشبختی ام»،«من ارزش عشق ورزیدن دارم»و ب این کلمات باور داشته باش کم کم میبینی تاثیرات مثبتشونو در زندگی 

سعی کن احساسات بدت رو کنترل کنی و فکرهای منفی رو ب سمت دیگ ای هدایت کنی مثلا تا ی اتفاق ناخوشایند یا فکر منفی میاد سمتت یا اضطراب و حس ضعف داری ب ی چیز مثبتی فکر کن افکارتو کنترل کن ب حال بد دامن نزن ب یک رویای خوشحال کننده فکرکن و اونو مجسم کن تو ذهنت

از گذشته و ادماش درس بگیر و اونارو تجزیه تحلیل کن و هرچی ک باعث حال بدت میشده رو الان انجام نده ازشون دوری کن 

هرچقدرم اوضاع خراب باشه ب این فک کن ک میتونس بدتر ازینم بشه بابت چیزای خوبی ک داری شکرگذاری کن حتی اگ منفیا از مثبتا تو زندگیت بیشترن بخاطر همون تعداد چیز مثبت شکرگذار باش

هرچیزی ک منفی ب نظرت میرسه بهت فرصت میده تا قوی تر باشی و اگر تو اون شرایط قرار نگیری در برابر فشارها مقاوم نمیشی

هرموقع کار اشتباهی انجام دادی خودتو شماتت نکن یادت نره ک تو کامل و بدون نقص نیستی پس سعیتو بیشتر کن تا دفه بعدی بهتر کارتو انجام بدی

شخصیت یا کاری ک دوس داری رو تجسم کن تا احساس مثبتی داشته باشی وبهش برسی

و کاش تو یه فضای اجتماعی مجازی دورهم باشیم. اینطوری خیلی بهتر میشد. درهرصورت منم هستم با این تاپیک

موافقم اما کدوم اپلیکیشن!و اینک اینجا راحت نمیشه تشخیص داد کی اقاس و کی خانم اگ لینک بزاریم و‌اقا بیاد مسئله ساز نشه🤔

💎الماس وجودتو کشف کن

ما ثروت عظیمی ب اسم فکر و ذهن داریم ک بهت قدرت ساخت اهدافت رو میده اما ممکنه یوقتایی ما اونو نادیده بگیریم و ندونسته در حال خلق افکار منفی و اجازه ورودشون ب زندگیمون باشیم

دوستای من تغییر اتفاق های زندگی از تغییر افکارو باورای ما شروع میشه اگ ب مثبت فکر کنیم ب خواسته های خوبمون هم میرسیم نباید اجازه بدیم افکار سمی دیگران باعث شه ک ذهن و افکار ماهم الوده بشه🔴

بااین ۲۰ قانون ب خودت احترام بزار🤝

اگ فکر میکنی کاری اشتباهه انجامش نده

تو صحبتات همیشه همونیو بگو ک دقیقا منظورته

هیچ وق طوری زندگی نکن ک سعی کنی دیگرانو راضی نگهداری

سعی کن هرروز در حال یادگیری باشی و ب اموخته هات اضافه کنی

در صحبت با دیگران هیچ وق راجع ب خودت بد حرف نزن🔴

هیچ وق از تلاش و رویاهات دست بر ندار

سعی کن راحت نه بگی از «نه»گفتن نترس💪🏾

از «بله»گفتن هم نترس

با خودت مهربون باش

برای رضایت دیگران کاریو انجام نده ک دوس نداری🤷🏽‍♀️

سعی کن ببخشی اما فراموش نکن

در هیچ حالتی سطح خودتو ب اندازه طرف مقابلت پایین نیار

حرفی ک نمیپسندی تایید نکن

ب کسایی ک استحقاقش رو دارن لطف کن تا اینو وظیفه ندونن و سپاسگذارت باشن

باکسی ک ازش خوشت نمیاد هم کلام نشینی نکن

در یاد دادن بخشنده باش

از کسی ک ناراحتی بهش بگو با دلیل و انتظار عذرخواهی داشته باش

عاشقی کن♥️

برای هرکسی ک ب شنیدن این جملات نیاز داره میگم💎

میتونی از نو شروع کنی

میتونی طرز فکرتو عوض کنی

برعکس اون چیزی ک بعضیا بهش تظاهر میکنن خودشون هم هنوز سردرگم هستن و مسیر مشخصی ندارن

ت هم مهمی

همیشه قرار نیس اوضاع ب این شکل باشه

عزت نفست هیچ ربطی ب ظاهرت نداره و ب اون‌وابسته نیس

شخصیتت مهمترین چیزیه ک‌داری

تو لیاقت استراحت و خلوت کردن با خودتو داری

یوقتایی باید قبول کنی ک بیشتر ازین کاری ازت ساخته نیس و ب همون قانع باشی

ت ب خودتم احتیاج داری پس مراقب خودت باش☺️♥️

اگر اورا بلند بخوانی صدایت را میشنود💚

و اگر با او اهسته نجوا کنی صدایت را میشنود

گلایه ها و شکوه هایت را نزد او‌ببر 

برطرف شدن غم هایت را از او‌طلب کن

درکارهایت از او مدد بگیر

و هرچه میخواهی از خزائن رحمت او بخواه

چیزهایی ک‌هیچکس جز او توان بخشیدنش را ندارد

افزایش طول عمر تا سلامتی

وسعت و‌گشایش در روزی

او کلید های گنجینه هایش را در دست های تو‌نهاده وقتی ک‌درخواست از خودش را ب تو رخصت داده 

پس هرگاه اراده کردی درهای نعمتش را باز کن

و نزول باران رحمتش را از او بخواه🌱

شبتون‌اروووم😴💙

💙شکرگذاری💙

خدایااا هزارااان بار شکرت🤩

برای بیداری امروز،سلامت جسمم و نفس کشیدنم

خدایااا هزااااران بار شکرت🤩

برای خانواده خوبم،انرژی مثبتم،لباسی ک برای پوشیدن دارم

خدایااا هزااارااان بار شکرت🤩

برای ارامش درونیم،برای نعمت اب و پاکیش،برای نعمت شب و ارامشش

خدایااا هزااارااان بار شکرت🤩

برای غذایی ک واسه خوردن دارم،برای سقفی ک بالای سرمِ،برای عشق و محبتی ک تو دلم جاری هست

خدایااا هزااراان بار شکرت🤩

برای سلامتی پدرمادرم و خانوادم،برای شهامت و اعتماد بنفسم،برای پولو فراوونی ک ب سمت زندگیم روانه کردی و میکنی

خدایااا هزااااارااااان بار شکرت🤩

برای حضورت در زندگیم،نعمت شکرگذاری،برای تمام نعمت هایی ک ب من عطا کردی

داده هایت نعمت،نداده هایت حکمت💚🤝

شکر نعمت نعمتت افزون کند💙

صبح ک میشه دنبال اتفاقات خوب بگرد🌞

امروزتو از همیییین لحظه پر از اتفاقات خوبو عالی ببین

اون مشکلی ک ذهنتو زندگیتو مختل کرده ارامشتو گرفته،همونوووو امروز حل شده ببین☄️

بگو مطمئنم حل میشه و همه چی ردیفه و من نگران چیزی نیستم☺️

یک روز خوب اتفاق نمی افته ساخته میشه💪🏾

برای امروزتون از خدا میخام هرچی ب صلاحتونه رقم بخوره من ب دستای خدا ایمان دارم🤝💚

لطفا امروز«توقعت رو از خودت بالا ببر»و بگو:

امروز باید خیلی شادتر باشی

امروز باید خیلی داناتر باشی

امروز باید خیلی مهربونتر باشی

امروز باید خیلی بیشتر ب هدفت فکر کنی

امروز باید خیلی حواست بیشتر ب حرفات باشه

امروز باید خیلی بیشتر لبخند بزنی

هر لحظه شکرگذار باش،هر دم و بازدم «خدایا شکرت» تکرار کن💚

عصبانیت باعث بروز بیماری ها میشود🔪

برای کمتر شدن دفعات عصبانی شدن مسائل قدیمی را از ذهن خود پاک کنید،اسم تمامی افرادی را که از انها دلگیر و یا عصبانی هستید بنویسید و برای هرکدام نامه ای با عنوان بخشش تهیه کنید و پیش خودتان نگهدارید

هربار خواستید باز یادشان بیفتید به این فکر کنید ک الان دارند زندگی خودشان را میکنند و عصبانیت شما فقط روح شما را ازرده و کدر میکند...

مشغول بودن به اتفاقات گذشته فقط توان و نیرو را هدر میدهد

دیگران را همانطور که هستند بپذیرید و سعی نکنید انها را تغییر دهید

هر اتفاقی بود تمام شد رفت،ذهنتان را با اینهمه انرژی منفی پر نکنید 

قلبتان را سبک کنید و به روز های خوبِ اینده فکر کنید💙

🔺فلورانس اسکاول شین🔺

خب سوال پیش میاد ک در شرایط منفی ما چطور مثبت بمونیم🤔

🔺روی راه حل تمرکز کن ن مشکلات

🔺ب اندازه کافی بخواب و استراحت کن،خواب راحت ذهن و بدنتو اروم میکنه

ورزش کن سطح انرژی و قدرت درونیتو بالاببر🔺

🔺همه چیزو بیش از حد شخصی برداشت نکن،مدام ب حرفا هایی ک دیگران زدن و دلیل هاش نگرد

🔺با افراد منفی ک مدام از مشکلات صحبت میکنن معاشرت نداشته باش