2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست

از شکست ها درس میگیریم🔴

شکست رو راهی برای یادگیری در نظر بگیریم 

همه شکست میخورن حتی افراد موفق هرکی موفق شده بخاطر شکست هاش بوده ک ازشون درس گرفته 

دید درست نسبت ب شکست شجاعت رو تقویت میکنه شکست ب معنی ناتوانی ما نیس

یادمون باشه با دیگران ارتباط برقرار کنیم

در شادیامون شریکشون کنیم 

محدودیت هامونو بسنجیم و از محدوده امنمون خارج بشیم 

ب گذشته نگاه کنیم و عبرت بگیریم 

یجوری زندگی کنید ک ای کاش تکیه کلام پیری نباشه زندگی ارزششو داره ک براش بجنگی🤝

♥️💙♥️💙♥️

ارزوهاتونو تصور کنید

«من به هرچیزی بخام میرسم»

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

💙شکرگذاری باعث شادی بیشتر میشه💙

اگ هرروز شکرگذاری انجام بشه باعث شادی و نشاط دائمی در زندگیمون میشه

شکرگذاری احساس حسادت رو کاهش میده

شکرگذاری احساسات منفی رو کاهش میده و در عوض مارو سرشار از حال خوب و انرژی مثبت میکنه

شکرگذاری موجب تقویت عزت نفس میشه

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

💙شکرگذاری روز اول💙

خدایا برای تک تک روزای عمرم ازت ممنونم🌱

خدایا ممنونم ک انقد برات عزیزم ک یک عکر زندگی روی زمین ب من هدیه دادی🌱

خدایا ب افریده هات،ب خودم،ب کسانی ک بامن زندگی میکنن عشق میورزم🌱

خدایا شکرت بابت نعمت و رحمت بارون و برف🌱

خدایا بابت هرچییی در اسمان زمین هس شکرت🌱

بچه ها قانون جذب در روایات و ایات هم اومده پس این ینی چنین چیزی وجود داره و حقیقت داره🔴

حتی احادیثی هم درموردشون هس منتهای مراتب با کمی تغییر و نگاه ب مسائل دینی توضیح داده شده

امام کاظم:کسی ک خود را ب اندوه میزند اهل اندوه میشود🌱

این ب زبان عامیانه خودمون همونه ک میگیم ب هرچی فک کنی جذب میکنی یکی ب شادی فک میکنه حالش خوب میشه یکی ب غم فک میکنه اندوهگین میشه شکست میخوره و...

انسانها میتونن با احساس رفتار و کلماتش حتی شعورو احساس حیوونارو تحت تاثیر قرار بده

مثلا اونارو اروم یا مضطرب کنه یا بهشون اموزش بده و اهلیشون کنه

ینی افکارشو از طریق احساس و رفتارش ب اون منتقل میکنه

اماااااا باتمام این مواردی ک ذکر شد کارایی قانون جذب محدوده چطور حالا؟!🔴

مثلا کسی ک قدش ۱۷۰ هس نمیتونه با قدرت ذهن و تجسم کردن ب قدش اضافه کنه بشه ۲ متر!!!

یا برای گوسفندش دوتا بال تصور کنه و ب حقیقت بپیونده!!!

اینا همه تقدیر الاهی هس ک رخ داده و افریده شده ن با فکر ما

💙شکرگذاری روز دوم💙

خدایا شکرت هرروز مارو بی هیچ منتی سر خوان نعمتت مهمون میکنی🍃چ شکر کنیم چ فراموش!

خدایا شکرت ک تو خدایی میکنی  حتی اگ من بندگی یادم بره💚

بهترین دارو داشتن تفکر شاد هست🍃

کلمات همه جا هستن ما با اونا حرف میزنیم،اونارو میخونیم ،با اونا فکر میکنیم،اونارو میبینیم و باهاشون تایپ میکنیم و اونارو تو ذهنمون میشنویم

چیزی ک مهمه اینه بدونیم هرکلمه ای ک ب زبون میاریم یا تو ذهنمون جاری میشه دارای موج مثبت یا منفی هست و ب صورت ناخوداگاه ب زبونمون میاریم

هرموقع گله شکایت میکنیم توجهمونو ب چیزی میدیم ک دوسش نداریم 

وقتی نگران ایندمون هستیم توجهمون رو ب چیزی ک خواهانش نیستیم میدیم

پس هرچی بیشتر مراقب صحبت کردنمون و اهمیت ارتعاشش اگاه باشیم میتونیم جلوی زبونمون رو بگیریم و کلمات منفی جاری نکنیم و تو ذهنمون پرورش ندیم 

باورامونو اصلاح کنیم💚

هرلحظه زندگیمون،وضعیت سلامت،تمام روابطمون،اوضاع مالی و...همه ارتباط مستقیم ب نوع باورامون داره

اگ باورنامناسبی از ی رابطه داشته باشیم نباید انتظار اینو بکشیم فرد خوبی وارد زندگیمون بشه

اگ باور مناسبی از پولو ثروت نداشته باشیم همیشه بدهکاریم و مسائل مالی فراوونی برامون پیش میاد

درمورد سلامتی هم اگ باورامون اشتباه باشه نمیتونیم اندامی سالم و شاداب داشته باشیم

همه چیز از باورای ما نشات میگیره،و تنها زمانی شرایط تغییر میکنه ک ما بتونیم باورامون رو اصلاح کنیم و با خواسته هامون هم فرکانس شیم🍃

سلام وقتتون بخیر 

من خیلی سعی میکنم مثبت فکر کنم و مثبت اندیش باشم اما بازم ته ته ذهنم فکرم میره به سمت چیزهای منفی و منو از راه مثبت به راه منفی میکشونه!

هرچقدر سعی میکنم فکرامو مثبت کنم نمیشه.

حقیقتا من رفتار آدما خیلی برام مهمه و همیشه نکات های منفی آدمارو میبینم و هرچقدر سعی میکنم نکات مثبت رو ببینم نمیتونم و همین باعث میشه آدما خیلی بد به نظرم برسند.

می‌تونید کمکم کنید که چطور دیدمو مثبت کنم به اطرافیانم و زندگی؟❤

باورامونو اصلاح کنیم💚 هرلحظه زندگیمون،وضعیت سلامت،تمام روابطمون،اوضاع مالی و...همه ارتباط مستقیم ب ...

سلام وقت بخیر .من قانون جذب رو امشب سرچ گردم و مطالب مفید شما رو مطالعه کردم.واقعا تحسین برانگیزه.دست مریزاد.

و اینکه از ۱۹ ام فعالیت ندارین نگران شدم. انشاله هرجای این جهان خاکی هستین خدای کائنات هوادارتون باشه.

کاش ادامه داشتع باشه این تاپیک . منم بهش اعتقاد دارم و عمل میکنم

باورامونو اصلاح کنیم💚 هرلحظه زندگیمون،وضعیت سلامت،تمام روابطمون،اوضاع مالی و...همه ارتباط مستقیم ب ...

و کاش تو یه فضای اجتماعی مجازی دورهم باشیم. اینطوری خیلی بهتر میشد. درهرصورت منم هستم با این تاپیک

از تجربه اعضای خانوادم بگم براتون.

برادرم یه ادم خیلی ساکت و اروم و منزوی بود، چندین سال پیش حدودا ۱۰ سال پیش با مجموعه ای اشنا شد و مجموعه کتاب راز و یه حلقه سی دی بهش دادن و خلاصه از اونا استفاده ای نکرد ولی کاملا مطالب رو یادش بود. تا اینکه حدود دوماه پیش یه روز بهم پیام داد که آجی وضعیت مشتری مغازم خیلی بهتره شده و من مشتریامو خودم جذب میکنم. خودم وقتی بیکارم تصور میکنم و بنظرم خیلی روبازارم تاثیر گذاشته و هر روز صبح و شب شکرکزاری میکنم و خواسته هامو مینویسم

خلاصه از بس مینوشت در طول روز یه دفتر و خودکار تموم کرده بود و بعد یک ماه و نیم یه دوره داشت که قرعه بنامش افتاد. گفته بود خودمو تصور کرده بودم واسه اون روز . حتی وقتی واسه دوره میرفته یه جعبه شیرینی باخودش برده بود توماشین نگهداشت وقتی قرعه به نامش دراومد شیرینی پخش کرد. همه هاج و واج موندن که تو شیرینی از کجا اماده داشتی. برادرم گفته من ایمان داشتم که قرعه من درمیاد و .... کلی انرژیش بیشتر شده.