2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7854 بازدید | 397 پست
@mn58     @مامانalijon     @blueside     سلام ب روی ماهتون برگ ...

سلام عزییییییییزم دیشب همش فکر میکردم کجایی دیگه تگ نمیکنی . ممنووووون 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
بخونید و‌تا اخر ادامه بدید و‌عمل کنید و مطمئن باشید ب خواسته هاتون میرسید

گلم من میتونم اسکرین شات بگیرم از مطالب مفیدت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم بحث‌های دیشب نیاز به یه جمع‌بندی داره برای دوستانی که دچار سردرگمی شدن.  1- همیشه ...

خیلی خوب بودن این نکات.فقط چیکار کنیم که این رفت وبرگشت اتفاق نیفته؟چیکار کنیم وسط راه ناامید نشیم

سلام عزییییییییزم دیشب همش فکر میکردم کجایی دیگه تگ نمیکنی . ممنووووون 

قربونت برم 

یکم درگیر مسائل شدم ک نتونستم بیام دلتنگتونم بودم💚ان شالله مِن بعد با انرژی بیشتری ادامه میدیم☺️🌈

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
گلم من میتونم اسکرین شات بگیرم از مطالب مفیدت؟

بله عزیزم خواهش میکنم🌼🍃

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
قربونت برم  یکم درگیر مسائل شدم ک نتونستم بیام دلتنگتونم بودم💚ان شالله مِن بعد با انرژی بیشتر ...

انشااله گلم . من اصن میبینم تگ میکنی انرژی میگیرم موفق باشی گلم

خیلی خوب بودن این نکات.فقط چیکار کنیم که این رفت وبرگشت اتفاق نیفته؟چیکار کنیم وسط راه ناامید نشیم

وقتی خواسته ای داری شما ارتعاش رو میفرستی،هدفتو خلق میکنی،خواسته ات رو مشخص میکنی و دوباره ارتعاش میفرستی و از کائنات اون رو میخوای،کائنات خواسته ات رو به تو میده 

ولی تو نمیتونی دریافتش کنی،چون احساس خوبت تا پایان‌هدفت باهات نمونده،چون تا مرحله رسیدن خواسته ات از کائنات پیش رفتی و حس خوب رو داشتی با خودت ولی وقتی رسیدی به دریافت خواسته ات ارتعاش منفی فرستادی و اونو از خودت دور کردی

بخاطر همین از وسط راه خسته میشی و برمیگردی

برای جذب چیزی باید تا اخر اینکه به خواستت برسی حست مثبت باشه😊🌈

انشااله گلم . من اصن میبینم تگ میکنی انرژی میگیرم موفق باشی گلم

عزیزدلم💚🍃خوشحالم ک همراهی میکنید منو😻

بچه ها دوستانی ک میدونید مطالب میتونه مفید باشه براشون رو تگ کنید تا اونام بهره مند بشن بلکه کمکی کرده باشیم🙏🏾☺️🌈

سلام عزیزم مطالب عالی بودن ازتون ممنونم که وقت گذاشتید با کلی حس خوب🌼🌺🌸🏵🍀

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام عزیزم مطالب عالی بودن ازتون ممنونم که وقت گذاشتید با کلی حس خوب🌼🌺🌸🏵🍀

سلام ب روی ماهت عزیزم🌈🍃

خواهش میکنم ممنون از شما ک ب مطالب تک ب تک توجه کردین🙏🏾امیدوارم مثمر ثمر واقع شده باشه براتون💚✨

سلام ب روی ماهت عزیزم🌈🍃 خواهش میکنم ممنون از شما ک ب مطالب تک ب تک توجه کردین🙏🏾امیدوارم مثمر ثم ...

زنده باشید انقد لذت بردم که ازاول تا آخر خوندم🤩تاپیک رو ذخیره کردم😘😘😘

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
زنده باشید انقد لذت بردم که ازاول تا آخر خوندم🤩تاپیک رو ذخیره کردم😘😘😘

باعث افتخاره زیبااا😻💚🙏🏾

14تمرين براي افزايش اعتماد به نفس💙🍃

1ـ هميشه در رديف هاي جلو بنشينيد.

2ـ نگاه كردن به چشمان ديگران را تمرين كنيد.عدم نگاه به ديگران 2معنا دارد:الف: احساس گناه در برابر او

ب:احساس ضعف وناتواني در برابر او

3ـ سرعت راه رفتنتان را 25%تندتر كنيد.حركات بدن نتيجه واكنش ذهن است.

آدمهاي با اعتماد به نفس راه رفتنشان كمي شبيه به دويدن است,انگار به جاي مهمي مي روند و يا كار مهمي دارند. اين تكنيك را بكار ببريدتا نگرش محيط خارجي نسبت به شما تغيير كند.

4 ـ بلند و جدي حرف بزنيد.

5ـ هنگام دست دادن جدي باشيد.

6ـ در جمع نظر بدهيد.

7ـ خندان باشيد.لبخند شما بهترين دارو براي كمبود اعتماد به نفس است.

8ـ سعي كنيد هميشه بهترين لباسها را بپوشيد

9 در هر مكالمه تلفني خود را معرفي كنيد.

10ـ در برابر هر كاري كه برايتان انجام مي دهند لفظ متشكرم را بكار ببريد.

11ـ مقتدرانه,افراشته و با گامهاي بلند و تند راه برويد.

13ـ هيچگاه خود را با ديگران مقايسه نكنيد.

14ـ هميشه با زبان مثبت با دیگران صحبت کنید

🌸🍃🌸🍃