2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7854 بازدید | 397 پست
من همیشه جملات مثبت راچند روز یا چند هفته میگم وبعد خسته میشم رهاش میکنم.الان چند هفته اس دارم کتاب ...

شما خواسته هاتونو بیان میکنید منتظر میمونید و زمانی ک باید حال خوب و‌خواسته هاتونو دریافت کنید همه رو رها میکنید و مشکل اصلی همه کسانی ک باقانون جذب اشنایی ندارن همینه 

بخاطر همین فک میکنن قانون جذبی وجود نداره و مثبت اندیشی بی فایدس

عزیزم مقصر خود شمایی اگ ب خواسته هات نمیرسی و جوابی دریافت نمیکنی اول سعی کن قانون جذب رو بشناسی حتماااااا مطالبی ک فرستاده شده در تاپیک رو مطالعه کن و‌انجام بده خودت جوابتو دریافت میکنی👌🏾❣️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

دخت_فرفری_مهربون    

@خانوم_پرحاشیه    

شفتالگولو    

@اذرخش1    

@نازلی32    

@zahra_mahdi99  

@sogaddd1400      

@دکترزینب۲۰۰۰    

سلام ب روی ماهتون برگشتم تا با انرژی تر ادامه بدیم با کمک همدیگ☺️😻🍃

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

moshaverhadaf    

@شکراانه    

@هایکابرفی    

سلام ب روی ماهتون برگشتم تا با انرژی تر ادامه بدیم با کمک همدیگه☺️😻🍃

سلاممم مرسی عشق قشنگم احتمالا کاربری دیگه ای مشابه منه. خیلی لطف کردی فداتشم

السلام علیک ای دایتی😅🤩🍃

برگشتم با انرژی بیشتر تشریف بیارید اگ دوس داشتید😻❣️

السلام علیک ای دایتی😅🤩🍃 برگشتم با انرژی بیشتر تشریف بیارید اگ دوس داشتید😻❣️

سلام رولَه گیانمممم😍❤خوش برگشتی منتظرت بودم جان دلم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

@mn58  

@مامانalijon  

@blueside  

سلام ب روی ماهتون برگشتم تا با انرژی بیشتر ادامه بدیم با کمک همدیگه☺️😻🍃

سلام رولَه گیانمممم😍❤خوش برگشتی منتظرت بودم جان دلم

عزیزدلی زیبااا😻🍃

👑قانون لیاقت👑

وقتی شما ب داشتن چیزی وانمود میکنید ب کائنات ارتعاشی ساطع میکنید ک حاوی اطلاعاتی مثل👈🏾من لیاقت این ارتعاش رو دارم و خلقت هستی اونو ب شما میده

مثال:زمانی ک از یک مغازه گرون قیمت لباس فروشی رد میشی با خودت ناخوداگاه میگی ❌اینجا جای من نیس❌

کائنات اونو دریافت میکنه ک شما واقعا لایق اونجا نیستین

پس اول خودتونو لایق بدونید تا دریافت کنید

💝امروز با خودت تکرار کن

✨من لیاقت داشتن رابطه ای عالی رو دارم

✨من لیاقت داشتن خونه ای زیبا و بزرگ رو دارم

✨من بیاقت داشتن کاری پر درامد دارم

✨من لیاقت داشتن دوستای عالی و مثبت رو دارم

✨من لیاقت داشتن نعمات خداوند رو دارم

☄️هدفتو دنبال کن☄️

امروز انتخاب کن ک شاد باشی😊

تعجب نکن بله انتخاب با ماس😌👌🏾

ک چطور ب زندگی نگاه میکنیم؟؟👀

ب داشته هامون،دوستان و‌خونوادمون

و اینک ی صبح دیگ فرصت زندگی دوباره ب ما داده شده نظر میکنیم؟!یا ب کم‌و‌کاستی های زندگیمون؟!

🌸🍃امروز معجزه ای تو راهه و ما باید با اغوش باز ب استقبالش بریم و ایمان داشته باشیم خدا بهترین هارو در بهترین زمان ممکن محقق میکنه😻🙏🏾

🌼❣️شکر نعمت،نعمتت افزون کند❣️🌼

خب بچه ها میخام چن نکته مهم و‌ارزشمند رو بگم براتون برای داشتن انرژی مثبت در زندگی😻👌🏾

✨روزی نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی کنید برای داشتن انرژی مثبت این روش عالیه

✨خندیدن معقول در طول روز رو فراموش نکنید،دوربین مخفی تماش کنید،عکسای خنده دار ببینید و جوک بخونید

دیدن این مطالب در طول روز خیلی ب ذهن مثبت و روحیه شاد کمک میکنه

✨یک قضیه رو حتی بی ارزش و کوچیک انقد بوق و کرنا نکنیدسعی کنید مسائل مهم براتون مهم باشن،با مسائل کوچیک و پیش پا افتاده کوچیک برخورد کنید و سعی کنید در مورد این مسائل کوچیک با کسی صحبت نکنید

✨خرق عادت کنید:خرق عادت ینی ب دنبال چیزایی برو ک تا حالا تو‌زندگیت سابقه نداشته مث‌خوندن کتابایی ک نخوندیشون تا الان،دیدن چیزایی ک‌ندیدشون

✨کارایی ک شادت نمیکنه انجام نده و بدون رودبایستی بزارشون کنار

✨برای انرژی مثبت بودن باید افرادی معاشرت کنید ک سرسار از انرژی مثبت هستن،شناخت چنین افرادی سخت نیس وقت زیادتری رو باهاشون سپری کنید

✨کار،استراحت،تفریح،مطالعه و تغذیه ۵ عنصر حیاتی برای حیات انرژی مثبت هاست ب هرکدوم سرجای خودش احترام بزارید

✨افراد انرژی مثبت دنبال این نیستن ک صب تا غروب ب این فکر کنن ک دیگران درموردشون چ فکری میکنن 

پس حرف و نظر مردم در زندگی شخصیت نباید کوچکترین تاثیری داشته باشه🌸🍃

ی متن فوق العاده خوندم ک دوس دارم با شمام ب اشتراک بزارم😻👌🏾

🕊ترجیح میدهم مادری شاد باشم...مادری ک اهدافِ خودش را دارد 

ورزش میکند،میرقصد و کتاب میخواند

🍃بادوستانش ب کافه میرود

🍃اشپزی و موسیقی و‌شعر را ادغام میکند و‌کودکش را بدون احساسِ مزاحمت،کاملا رها و عاشقانه دوست دارد...

✨اسمم را خود خواه بگذارند،اما من ایمان دارم ک چنین مادری ❣️نابغه ❣️ پرورش میدهد 

ترجیح میدهم کنار فرزندم خودم هم زندگی کنم👑

تااینک یک قربانی باشم و با حسرتی عمیق از کارهای ناکرده ام جماعتی را ازمادرشدن بترسانم...👌🏾

من دنیای کودکان را خوب میفهمم؛باور کنید یک مادر شاد و پویا ارزوی هر کودکیست

🌸🍃لطفا ب حرمت مادر بودن؛شاد باشید🙏🏾

❣️نرگس صرافیان❣️

🖌نکته کلیدی:

اگر در محیط های منفی ک افراد در حال گله کردن،شکایت کردن،غصه خوردن باشید شماهم انرژی های این افرادو دریافت میکنید و بدون اینک متوجه بشید تمام این موارد رو ب زندگیتون وارد میکنید 

توجه کردن ب هرچیزی چ مثبت و چ منفی و تکرا اون موضوع باعث ب وجود اومدن اون مشکلات یا موفقیت ها میشه👌🏾

ب قول معروف "پسر نوح با بدان بنشست،خاندان نبوتش گم شد"

مثال بارزی از این موضوع هست و این تو هستی ک تصمیم میگیری باور کنی یانه ک اطرافیان تو در زندگیت نقش خواهند داشت پس مراقب هم نشین های خودت باش💚

سلام صبحت بخیر عزیزم🌸🍃 در وهله اول ب شما پیشنهاد میکنم تمام مطالب تاپیک رو با دقت بخونید تا بدونی ...

یه دفه یاد یه جمله ای افتادم که میگفت اوضاع مخالف خیر است.با خودم تکرار گردم وگفتم این بچه ها برای خیر وصلاح من سر راه من قرار گرفته اند.گفتن همین جمله ها حالم رابهتر کردباه حتما میخونم

یه دفه یاد یه جمله ای افتادم که میگفت اوضاع مخالف خیر است.با خودم تکرار گردم وگفتم این بچه ها برای خ ...

بخونید و‌تا اخر ادامه بدید و‌عمل کنید

و مطمئن باشید ب خواسته هاتون میرسید