2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7851 بازدید | 397 پست
بله حق با شماس چشم

چشمت روشن

از نتایج جذابت بگو🥰

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول میگم قانون جذب چیه بعد میگم چجوری کارمیکنه و بعد میریم سراغ ارتعاش.

ازکجا بفهمیم ما با خواستمون هم ارتباط میشیم؟!

قانون جذب خودش ی قانون‌ ثانویه هس

قانون اصلی،قانون ارتعاش!قانون ارتعاش میگه ک چیزهایی مث اشیا،افکار،افراد هم نوع و هم ارتعاش همدیگ رو جذب میکنن،مث دو قطب منفی و‌مثبت اهنربا ک همدیگ رو جذب میکنن قانون ارتعاشم میگ چیزای همانند همدیگ رو جذب میکنن

این تعریف ی تعریف ساده بود بامفهوم ساده اما همه چیزایی ک قانون جذب میگ تو این مفهوم ساده نمیگنجه

(بچه ها ۱۰ تا بحثه اگ تمایل دارین ادامه بدیم حضورتونو اعلام کنین)

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

مولانا میگه خوب خوبی را کند جذب این را بدان،الطیبات الطیبین بر وی بخوان 

در جهان هر چیز چیزی را جذب کرد گرم گرمی را کشید و سرد سردی را

باطلان،باطلان را میکشند

باقیان از باقیان هم سر خوشند

ناریان،مرء ناریان راجاذبند

نوریان،مرء نوریان راطالبند

مفهوم اصلی این شعر اونجایی هست که میگه گرم گرمیو میکشه ینیکشیده میشه به سمت گرمی 

شما برای اینکه(مثال میزنم)ثروتمند بشین باید با اون ثروت هم ارتعاش بشید،شما میخواید یه رابطه خوب بسازید با اون رابطه باید هم ارتعاش بشین،کل وجود شما باید اون بشه،کل وجودتون باید بشه ثروت تا ثروت رو جذب کنید نه اینکه بیاید فقط فکر کنید به ثروت حالا بیا بشین صبح تا شب به ثروت فکر کن شب تا صبح به ثروت فکر کن ایاشما ثروتمند میشید؟

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
دوره های سوده هروی چطورن ارزش خرید دارن یا نه ببخشید زیاد سوال میپرسم عزیزم

نه 

در بین اساتید دیگه ایشون مطرح نیستن ...

امیر خلعتبری

حسین عباسمنش

امیر شریفی

توصیه من اینها هستن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

مولانا میگه خوب خوبی را کند جذب این را بدان،الطیبات الطیبین بر وی بخوان  در جهان هر چی ...

نخیر بافقط فکر کردن ثروتمند نمیشین کاملا مطمئنم ک نمیشین!!!

شما بیاید صبح تا شب شب تا صبح ثروت رو تجسم کنید توذهنتون،هی بیاید تجسم کنید!!!تجسم تجسم بعد یهو بگی عه پس چرا ثروتمند نمیشم؟

برای اینکه قانون جذب رو درست وکامل متوجه نشدین

قانون جذب هرگز اینو نمیگه که برید درباره ثروت فکر کنید تا ثروتمند شید قانون جذب اینو نمیگه که برو بشین هی تجسم کن تا ثروتمند شی اصلا و ابدا تعریفش این نیست.

قانون جذب یا همون قانون ارتعاش،قانون اصلیه جهانه چیزی که حرف اول رو تو جهان میزنه همه ی قوانین دیگه زیر پرچم این قانون دارن جون میگیرن!!!

(فیلم راز ب همتون‌پیشنهاد میکنم ببینید حتما)

دوستان چون الان داریم نزدیک میشیم ب لحظات ملکوتی جام جهانی😎

اگ دوس داشتین این بحثو ادامه بدیم حتما اعلام کنین تا بعد از برنامه مجدد شروع کنیم

چون منم وقت میزارم بخاطرش نمیخام جوری باشه ک فقط واس خودم بگم‌اینارو😶😅

میخام از نتایج و نظرات شمام استفاده کنم

پانیذ علیدخت چی؟

اصلا اسمشو نشنیدم

اساتید معروف و معتبر تو ایران کسایی بودن که اسم بردم و خودمم فایلاشونو گوش دادم و تایید میکنم

اگه فایل کسیو گوش نکرده باشم معرفی نمیکنم چون نمیشه فهمید چطورن...

چنل تلگرام که قانون جذبو‌کامل اموزش بده میشناسی گلم

من کانال اصلی استاد عرشیانفرو داشتم و‌چندین کانال دیگ ک خاطرم نیس ایدیاشون عزیزم متاسفانه تل هم ندارم از وقتی فیل تر شده واگرنه پیدامیکردم برات میفرستادم

عزیزم ور چه مواردی نتیجه دیدی؟من میخوام شوهرم عاشق م بشه،باهام خوب باشه

خونه ای ک زندگی میکنم 

قبل ازین دوسال پیگیری جدی من‌واس اموزش جذب 

یچیزایی درموردش میدونستم ک میتونم بگم‌حتی ازدواجمم از همین طریق بود

عزیزم من دوست دارم مطالبتو دنبال کنم لطفا هر بار که می گذاری منو تک کن

چشم حتما