2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

7851 بازدید | 397 پست

دوستان من هرروز ی قسمت از قانون جذب رو براتون توضیح میدم اگ دوس داشتین میتونین نت برداری کنین ک اخرش ب مطالب جالبی میرسیم☺️🌱

مطالب از قبل تایپ نشده و الان تایپ میکنم میزارم براتون چن لحظه صبوری لطفا✨

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه ها برای رسیدن ب ارزوهامون و جذب اونا باید چن مرحله رو رد کنیم

اولین مرحله ارتعاش:ارتعاش از نظر لغوی ینی(لرزش،تلنگر،تکان دادن)

خیلیامون تعریف درستی از قانون جذب نداریم و اونو اشتباه تعریف میکنیم وچون راهکار درستشو نمیدونیم ناله میکنیم ک قانون جذب درست کار نمیکنه و مزخرفه...

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امضات که اصلا قانون جذبی نیستا....

من جای شما بودم پاکش میکردم...

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ممنونم عزیزم  اول خودت بگو چه تجربیاتی داشتی و چقدر جواب گرفتی،

من دوسال مداوم دوره های استاد عرشیانفر رو گوش کردم و انجام دادم

کتاب راز رو مطالعه کردم و‌نتیجه دیدم

عزیزم امضات که اصلا قانون جذبی نیستا.... من جای شما بودم پاکش میکردم...

بله حق با شماس چشم

میشه هرروز منو تگ کنی 🌹 من هیچی از قانون جذب نمیدونم دوس دارم یادش بگیرم بفهممش

چشم

من دوسال مداوم دوره های استاد عرشیانفر رو گوش کردم و انجام دادم کتاب راز رو مطالعه کردم و‌نتیجه دید ...

عزیزم ور چه مواردی نتیجه دیدی؟من میخوام شوهرم عاشق م بشه،باهام خوب باشه

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

لایک لطفا

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

چنل تلگرام که قانون جذبو‌کامل اموزش بده میشناسی گلم

امیر شریفی میدونم کانال داره

اسمشم اکادمی موفقیته 

اما دوره ها کاملن

حق مطلب رو رایگان ادا نمیکنن...

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

دوستان اگ اجازه بدید من مطالبو براتون تایپ کنم بعد ب سوالاتون‌جواب بدم🌸

اسی بنویس من میخونم

هرروزم منو تگ کن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚