2777
2789
عنوان

کادوی خونه🤦🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 83 پست
نه من اینطور نیستم اگر برادارم کم بزران مامانم به طرفداری از من اونم زیاد محل نمیده نمیدونم شاید تک ...

پس قدرشو بدون

نه مامان من فقط پسرا

ب خدا مسافرت میره هدیه های خوب برای برادرزاده هام می‌خره

حالا جالبه عروسش اصلا محلش نمیدن

هر چه ما دخترا بهش میگیم آخر کار خودش رو میکنه

از قدیم پسر پرست بوده دیگه هم نمیشه کاریش کرد.

و خدایی که به شدت کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا .‌. انتظار حداقل یه تومن داشتم . من خودم شخصا ادمی ام که تورم رو مقداری در نظر میگیرم. خب ا ...

خدایی خیلی کم گذاشته با این تو نامزد بودی و هنوز سر زندگیت نرفته بودی

اون‌الان باید حداقل ۲ تومن میداد

خدایی خیلی کم گذاشته با این تو نامزد بودی و هنوز سر زندگیت نرفته بودی اون‌الان باید حداقل ۲ تومن می ...

البته نمیدونمااااا من ازدواج دومه. اونموقع همسر اولم انقد پول داد نامزد عقدی بودیم. این همسرم اونموقع وجود خارجی نداشت. ولی نع اونموقع عروس شدم نه با این شوهرم🤣🤣 حالا نمیدونم ربطی داره یا نه

پس قدرشو بدون نه مامان من فقط پسرا ب خدا مسافرت میره هدیه های خوب برای برادرزاده هام می‌خره حالا ...

مادرت مادربزگ منه 😂😂من همه کار برا مادربزگم میکنم کار اداریش ایور اونور ولی وقت کادو دادن میرسه بچه های پسرش مهمترن تا من خخخ منم خداروشکر خودم کارمند پدرمادرم وضعشون خوبه بدنیست ولی ادم زور بهش داره که اینطوره  بچه های پسر وقت کادو مهمترن ولی وقت کار بار ما 

والا نمیدونم فکر کنم نهایت۱۵۰🤣🤣 فکر کنم پتو نرمینه سیصد چهارصد باشه. اونکه نرمینه نیاورد پلنگی معم ...

اخه چهار سال پیش دیگه کسی پتو پلنگی هم نمیورد.

حداقل باید نرمینه میداد.

۱۰۰ تومن زیادش هم هست والا  

اخه چهار سال پیش دیگه کسی پتو پلنگی هم نمیورد. حداقل باید نرمینه میداد. ۱۰۰ تومن زیادش هم هست والا ...

آره خودمم تعجب کردم والله ندارهم نیستن پتوهارو دادم بچه تو کوچه بازی کردن زیراندازش میکنن ،فقط فکر پس دادن هدیه واسه من موند

لایک نکن پدر بیامرز
اخه چهار سال پیش دیگه کسی پتو پلنگی هم نمیورد. حداقل باید نرمینه میداد. ۱۰۰ تومن زیادش هم هست والا ...

باباااا خاله ی شوهرم دوسال پیش پاگشام کرد پتو پلنگی دست دوم داد خخخخ حالا پولداااارنااا پولدار🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی تو جای پتو نرمینع داد یعنی کارتنش نرمینه بود ای من ذوق کردم فکر کردم مثل مال خودمه اوردم باز کردم هنگ کردم🤣🤣🤣