واسه کادوی خرید خونه ی کسی حداقل چهارسال پیش حتی پنج سال پیش ۵۰۰هزارتومن کادو بزاری. اون شخص امسال واسه کادوی خونتون چقد بده کم نداده؟ متوجه منظورم شدین؟🤣🤣🤣 میخوام ببینم شما چجوری کادو میزارین برچه اساسی؟
خدایی خیلی کم گذاشته با این تو نامزد بودی و هنوز سر زندگیت نرفته بودی اونالان باید حداقل ۲ تومن می ...
البته نمیدونمااااا من ازدواج دومه. اونموقع همسر اولم انقد پول داد نامزد عقدی بودیم. این همسرم اونموقع وجود خارجی نداشت. ولی نع اونموقع عروس شدم نه با این شوهرم🤣🤣 حالا نمیدونم ربطی داره یا نه
پس قدرشو بدون نه مامان من فقط پسرا ب خدا مسافرت میره هدیه های خوب برای برادرزاده هام میخره حالا ...
مادرت مادربزگ منه 😂😂من همه کار برا مادربزگم میکنم کار اداریش ایور اونور ولی وقت کادو دادن میرسه بچه های پسرش مهمترن تا من خخخ منم خداروشکر خودم کارمند پدرمادرم وضعشون خوبه بدنیست ولی ادم زور بهش داره که اینطوره بچه های پسر وقت کادو مهمترن ولی وقت کار بار ما
اخه چهار سال پیش دیگه کسی پتو پلنگی هم نمیورد. حداقل باید نرمینه میداد. ۱۰۰ تومن زیادش هم هست والا ...
باباااا خاله ی شوهرم دوسال پیش پاگشام کرد پتو پلنگی دست دوم داد خخخخ حالا پولداااارنااا پولدار🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی تو جای پتو نرمینع داد یعنی کارتنش نرمینه بود ای من ذوق کردم فکر کردم مثل مال خودمه اوردم باز کردم هنگ کردم🤣🤣🤣