2777
2789
عنوان

کادوی خونه🤦🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هیچ کس توقع نداشته باش. شما خونه خریدید نباید اونا کمبودتون را جبران کنن که. دخترخاله شوهرم عمل ...

این قضیه فرق داره. عرف ما میگه جبران. قطعا اگه من بودم منطقی میزاشتم حتی اگه دستم نبود. مثل عروسی میمونه هدیه عروسی هم همین حالت رو داره. پونصد بیشتز میزاشتن کمبود مارو جبران نمیکردن با این تورم. هرچند ما کمبود اونارو جبران کردیم ولی اصلا مهم نیس. خیلی زشته طرف چهارسال پنح سال پیش مثلا هرچقد گذاشت ما پنجاه بزاریم تحویل بدیم این کار یک بار تو زندگیه هر ادمیه. میگم ندارن بدبخت نیستن. متوسطن شغلشونم مثل خود ماست. مثلا طرف عروسیه من چهارسال پیش گذاشت صدتومن من الان ببرم بزارم صدوپنجاه؟🤣🤣🤣🤣الان یه مهمونی میدی چن برابر هزینه میکنی ولی اونموقع پونصد میزاشتی طرف نهایت صدتومن هزینه مهمونیش میشد. دیگه کمم میزاری نباید سه روز بری خونه طرفم بمونی🤣

اون کم نزاشته تو زیاد بردی عزیزم

کسی مثلا عروسی شما چندسال پیش زیاد گذاشته باشه شما الان بری جشن پسرش هرچقد خودت میدونی میزاری؟ پول طرفو در نظر نمیگیری؟ اونموقع یه زخمی از شما حل کرد.ما اینجوری نیستیم به پولی که طرف میزاره کم یا زیاد میسنجیم. عرف ما اینجوره🤔

واقعا شاید نداشته، آخه چهار پنج سال پیش با اینکه 500کادو می‌دادیم ولی برکت پول خودمون بیشتر بود، الا ...

والا بخدا سه روز خونمون بودن کلی خرجم شد. چن برابر خرج شد نه که من دست بالا گرفته باشم گرونیه. اونموقع ما یه ناهار رفتیم صدتومن خرجمون کردن بقیه اشم موند واسشون😅🤣😅🤣 ای تف تو شانس ما🤣

والا بخدا سه روز خونمون بودن کلی خرجم شد. چن برابر خرج شد نه که من دست بالا گرفته باشم گرونیه. اونمو ...

دقیقا این مشکل رو منم دارم، بچه دار شدم و خونه خریدم، همه یه ظرف اشغال یا یه لباس مونده تو خونشون رو بر میدارن میان یه دو وعده میخورن و میرن، من میگم هیچی نیارن بیان بخورن برن به من حرص ندن، اون وسیله ای که میارن اینه دق هست

اره حس كردم درست ميگى،١٠٠تومن روش ميزارم

اره گلم بهش برمیخوره میگه پول منو نگه داشته برگردونده ب خودم 

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (: