2777
2789
عنوان

کادوی خونه🤦🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 83 پست
آره خودمم تعجب کردم والله ندارهم نیستن پتوهارو دادم بچه تو کوچه بازی کردن زیراندازش میکنن ،فقط فکر پ ...

منم زیر ....مبارکمون میزاریم میشینیم چندبار تو استوریام دختراش دیدن🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباااا خاله ی شوهرم دوسال پیش پاگشام کرد پتو پلنگی دست دوم داد خخخخ حالا پولداااارنااا پولدار🤣🤣🤣 ...

خاله ی شوهرم ۲تا پسرداشت هردوروباهم زن داد ۳سال تمام همه ی مراسماتشون دعوت بودیم همشونم هدیه مناسب میبردم ،اونوقت واسه هدیه خونم یه دست ازاون پیاله های آرکوپال کوچیک که دایره هستن ازاونا آورد حالا منتظر عروسی پسر دومشه فقط منتظر عروسیم قشنگ دستمو میزارم توجیبم میرم میشینم

لایک نکن پدر بیامرز
البته نمیدونمااااا من ازدواج دومه. اونموقع همسر اولم انقد پول داد نامزد عقدی بودیم. این همسرم اونموق ...

اخه ربطی نداره

بالاخره همسرت اون موقع بخاطر تو به اونا کادو داده

یعنی جشن عروسی نگرفتی؟

و خدایی که به شدت کافیست.
مادرت مادربزگ منه 😂😂من همه کار برا مادربزگم میکنم کار اداریش ایور اونور ولی وقت کادو دادن میرسه بچ ...

اره خیلی

من از لحاظ حمایتی نه خانواده شوهرم رو دارم نه مادرم رو 

اما خداروشکر با اراده و پشتکار خودم و همسرم الان همه چیز داریم و نیازمند کسی نیستیم و از کسی هم توقع ندارم.

اونا به ما نیاز دارن که خداروشکر ما نداریم

و خدایی که به شدت کافیست.
اره عذرخواهی کرد که ببخشید کمه! یکم دست و بالشون خالی هست ولی اونموقعم دست و بال ما خالی بود ولی مام ...

واقعا شاید نداشته، آخه چهار پنج سال پیش با اینکه 500کادو می‌دادیم ولی برکت پول خودمون بیشتر بود، الان درآمدها 4 برابر شده ولی با سختی بیشتر زندگی میکنه ادم

اره عذرخواهی کرد که ببخشید کمه! یکم دست و بالشون خالی هست ولی اونموقعم دست و بال ما خالی بود ولی مام ...

از هیچ کس توقع نداشته باش.

شما خونه خریدید نباید اونا کمبودتون را جبران کنن که.

دخترخاله شوهرم عمل کرده بود چند سال پبش ما میخواستیم بریم عیادت میخواستیم کمپوت ببریم کادرشوهرم گفت نه پول بذاریم که پول عملش در بیاد انگار وظیفه ما بوده پول عملشو بدیم

تیکر دفاعمه😊