2777
2789
عنوان

کادوی خونه🤦🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 83 پست
نه ناراحت نمیشم میفهم هرکس درتوانش کادو میده چن سال قبل که شما دستت خالی بود دویست میزاشتی نه به حرف ...

من دو طرفه ام. طرف شوهرم هیچ کادویی نزاشتن تو هیچ مراسمی حتی بچه ام بدنیا اومد🤣🤣البته مجردن ولی سرکار میرن درامد دارن سنشون بالاس.

نه ناراحت نمیشم میفهم هرکس درتوانش کادو میده چن سال قبل که شما دستت خالی بود دویست میزاشتی نه به حرف ...

دقیقا مامان من برای برادرام اینجوری میگه 😆

توقع داره همش ما دخترا احترام بذاریم اما اونا اگرم بی محلی کنن میگه عیب نداره شما بخاطر برادرت کوتاه بیا

اما من دیگه کوتاه نمیام😆😆

و خدایی که به شدت کافیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا مامان من برای برادرام اینجوری میگه 😆 توقع داره همش ما دخترا احترام بذاریم اما اونا اگرم بی م ...

خدا شانس بده خخخ. مادرشوهر منکه عاشق دخترشه. ولی پسر نهههه اونقد ظاهریه.

من دو طرفه ام. طرف شوهرم هیچ کادویی نزاشتن تو هیچ مراسمی حتی بچه ام بدنیا اومد🤣🤣البته مجردن ولی سر ...

اسی چ نسبتی باهات داره؟ 

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
معمولا یکم بیشتر یا حتی کمتر میبرن نسبت ب کادویی ک طرف مقابل داده دیگه! ن اینکه درست همون مقدار

اره حس كردم درست ميگى،١٠٠تومن روش ميزارم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
میدونم قسط دارن. ولی بهرحال چندساله خونه خریدن ماهم اونموقع هیچی نداشتیم تو پول عروسیمون مونده بودیم ...

کاملا درکت میکنم

آدم خیلی حرص میخوره و خودخوری میکنه ک چرا من قبلا این کار رو کردم. 

اما خب کاری که شده و دست تو نبوده. اون شعورش رو رسانده.

از این به بعد مثل خودشون باش

زیاد دعوت نکن اگرم کردی بریز و بپاش نکن فقط یه مدل

دقیقا مامان من برای برادرام اینجوری میگه 😆 توقع داره همش ما دخترا احترام بذاریم اما اونا اگرم بی م ...

نه من اینطور نیستم اگر برادارم کم بزران مامانم به طرفداری از من اونم زیاد محل نمیده نمیدونم شاید تک دخترم 😂😂😂 ولی اره بیشتر پدر مادرا میگن دختر کوتاه بیان مادربزرگ منم همیشه میگه دخترا کوتاه بیان ولی مامان من اینطور نیست بامن  وخودمم نزاشتم کسی حقمو بخوره فکر کنم تاثیر داشته 

خدا شانس بده خخخ. مادرشوهر منکه عاشق دخترشه. ولی پسر نهههه اونقد ظاهریه.

به خدا

حالا بر عکس خانواده شوهرم چشم عروس ندارن و همش برای دختراشون خرج میکنن

از هیچ طرفی شانس نیوردیم

حس می کنم داداشته  من قطعا ناراحت میشدم چون میگی اون موقع وضع شما هم خوب نبوده

اره والا .‌. انتظار حداقل یه تومن داشتم . من خودم شخصا ادمی ام که تورم رو مقداری در نظر میگیرم. خب اونموقع پونصد میزاشتی نهایت صدتومن خرج پذیرایی میشد ولی الان خیلی بیشتر از پونصد خرج میشه. فرق داره واسه دو طرف سخته. اونموقع یادمه طلا گرمی نزدیک دویست بود چون نامزد بودم یادمه.