2777
2789
عنوان

کادوی خونه🤦🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 83 پست
اگه۵۵۰ بزاره ناراحت میشین؟ حس میکنین کم گذاشته

اره خیلی ضایعس. بگو ینی ما بیس سال دیگم خونه دارمیشدیم میخواستی همونقدر ک اوردیم بیاری😐

خدا جونم دامن همه مادران منتظر رو سبز کن🤲🍃آمین🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی ضایعس. بگو ینی ما بیس سال دیگم خونه دارمیشدیم میخواستی همونقدر ک اوردیم بیاری😐

اره عذرخواهی کرد که ببخشید کمه! یکم دست و بالشون خالی هست ولی اونموقعم دست و بال ما خالی بود ولی مامانم گفت بده پرده خونشون رو بخرن منم دادم. حالا خودمون پرده نداریم زیر پرده وصله🤣🤣🤣

😑😑😑منم حداقل فکر میکردم یه تومن میزاره ناراحت شدم ولی برام مهم نیس🤦

حالا خداروشکر شکر که خونه خریدی و محتاج نیستی

از این به بعد برای اینجور آدما مثل خودشون رفتار کن

و خدایی که به شدت کافیست.
چقدر حسابگر بوده😅 گفته ۵۰ تومن بالاتر از پول خودش دادیم حالا نمیگه اون ۵۰۰ تومن کجا و این ۵۰۰ توم ...

عذرخواهی کرد که ببخشید کمه. انصافا بهم برخورد انتظار نداشتم🤣🤣🤣 هرچند هیچی واسم نبود دوتومن فقط خرج پذیرایی شد.

عذرخواهی کرد که ببخشید کمه. انصافا بهم برخورد انتظار نداشتم🤣🤣🤣 هرچند هیچی واسم نبود دوتومن فقط خر ...

ولی بعضی ها پر رو آن

از این به بعد با هر کسی مثل خودش باش

جاى حرف و حديث هست ولى دركل هركس اندازه درامد خوش ميزازه اگرم درامد داره و كم گذاشته شخصيت خودشو ميرسونه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

نه ناراحت نمیشم میفهم هرکس درتوانش کادو میده چن سال قبل که شما دستت خالی بود دویست میزاشتی نه به حرفت مامانت بری ۵۰۰ بزاری وقتی دستت خالیه حتما برادر یا خواهرت بوده زنا برا برادر یا خواهرشون دست دلبازن ولی برا طرف مرد نه البته خودمم زنم منظورم شما نیست 

خیلی نسبت نزدیکه..... سخته واقعا🤦

اصلا مهم نیست

از این به بعد به همون اندازه ای باش که برات هستن. 

نه کمتر نهبیشتر

من خودم چند سالی هست دور آدمای دو رو زندگیم رو خط کشیدم

حتی نزدیک ترین ها رو

😕شاید پول نداشته

میدونم قسط دارن. ولی بهرحال چندساله خونه خریدن ماهم اونموقع هیچی نداشتیم تو پول عروسیمون مونده بودیم ولی گفتیم یه باره صدبار نیس خواستیم کمک باشیم. ما الان نه مبل داریم نه پرده نه کولر خخخخ.

اخرم که عروس نشدم. اصن مهم نیستا منکه بیشتر خرج پذیرایی کردم یه تومن پولی نیس. ولی خب حس خوبی نگرفتم

٢تومن خوبه من امروز ٥٠٠تومن واسه دخترخالم ميخوام ببرم چون اونم امسال همينقدر بهم داد

معمولا یکم بیشتر یا حتی کمتر میبرن نسبت ب کادویی ک طرف مقابل داده دیگه! ن اینکه درست همون مقدار

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (: