2777
2789
عنوان

دوستم چرا این قدر طرفدار داره ؟

225 بازدید | 11 پست

یه دوستی دارم قدش متوسطه خب ؟ لباش خیلی بزرگه صورتش جوش داره چشماش و ابروهاش هم معمولیه لاغرم هست خیلی نه ولی زیاد برجستگی نداره چشمو ابروش هم معمولیه چشمو آبروی من ازش خیلی سرتره  دماغش خوبه نه کوچیکه نه بزرگ ابروش هاش نازک و کم پشت مژه هم نداره موهاش مشکی زاغه و بلنده

حالا من قدم ازش یکم کوتاه تره اندامم خوبه بد نیست برجستگی خیلی زیاد دارم صورتم زاویه سازی ندارع پوستم صافه جوش نداره صورتم گرده چشمو آبروم به گفته ی خیلیا خوشگله  لبام خوب نیست ذماغمم حس میکنم بزرگه نسبت به صورتی که کرده موهام رنگش خرمایی رو به قهوه ای 

تا میریم یه دوری بزنیم کل پسرا می‌خوان بهش شماره می‌خوام بدن خودشونو براش میکشن 

من همش میگم ادم هیچی نداشته باشه.فقط یذره شانس داشته باشه .

انشالله هردو سفید بخت بشین 💙🤍❤️❤️❤️

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خوب تیپ میزنه و با کلاسه الان ک دیگ ن لباسای چسبون مد ک انداماش پیدا باشه ن هم چاقی مده 

الان همه خودشون میکشن برای وزن ۴۵.تا ۵۰

من خودم ولی وزن ۵۸ دوس دارم.

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
واقعا خیلی موقع ها به قیافه نیست  پسرا خودشون میفهمن کی خوب نخ میگیره اگه بدن

دقیقا اینطوریه

من ی دوستی دارم قیافش معمولیه من ازون خیلی بهترم همش سعی دارن مخ اونو بزنن

من رو نمیدم حتی نگاهم نمیکنم سمت من نمیان

کرد هستم یه کرد باغیرت❤