سلام بچه ها بچم یک سالو پنج ماهشه روزه تب بالا داره یکم کم میشه باز بالا میره سرفه میکنه بی حاله اشتها نداره بردم دکتر دارو داده هنوز بهتر نشده بعضیا میگن سرخکه بنظرتون ویروسه یا چیز دیگه؟؟
دکتر شربت اشتهااور داده دارم بهش میدم لباشم زخم احساس میکنم چون شیرمم نمیخوره
آهن رو نده ولی بهش آب پرتقال و آب نارنگی بهش بده برا زخم دهانش
روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر میکرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم میخوابید شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب میتابید کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمیگشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون
یک کیلو سیب رو با یک لیتر آب بجوشونین تا سیبا پخته بشن بعد بریزین تو پارچه نازک و صافش کنین بعد آب بدست اومده رو دوباره با یه چندتا قند کوچیک بذارین رو حرارت ملایم تا یکم قوام بیاد،سه یا چهار بار در روز بدین بهش، عالیه
اب پرتقال و یا چیز دیگه نمیخوره کلا امروز هرچی نخورده خداکنه زودتر تموم شه خوب بشه
اسی این سیب رو که گفتم امتحان کن عالیه، اگه تلگرام داری وارد کانال خانه احسان مشهد بشو بزن درمان سرفه، کلی چیزی میاره،من همینو دادم دخترم خیلی بهتر شد الحمدالله