2777
2789
عنوان

تب بالا

189 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها بچم یک سالو پنج ماهشه روزه تب بالا داره یکم کم میشه باز بالا میره سرفه میکنه بی حاله اشتها نداره بردم دکتر دارو داده هنوز بهتر نشده بعضیا میگن سرخکه بنظرتون ویروسه یا چیز دیگه؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواظب تبش باش این مدت بهش مولتی و آهن نده دمنوش بابونه و عسل بهش بده مدام 

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

دختر منم 8 ماهشه دوشبه تا صبح فقط سرفه میکنه و جیغ میزنه قلبم داره میترکه دکتر هم بردم هنوز فایده ای نداشته💔🥺

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤

انشاالله که خوب میشه .اگه خدانکرده خیلی طولانی شد مثلا چندهفته حتما توگلوش چیزی مونده  ی کسایی هستن درمیارن ازگلو ببرپیش اونا.

برابچه ی اشنامون طول کشید هرچقدداروخوردخوب نشد ازمایش گرفتن دارودادن خوب نشد شیرهم نمیخوردن   ایشالا نی نی شما زودتره زودترخوب شه