2777
2789
عنوان

تب بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست
دست و پاهاشو با آب ولرم رو به سرد بشور خیلی سرد نباشه چون سنش کمه مراقب باش

اره موقع هایی که تبش بالاست همین کارو میکنم و شیاف ولی اصلا چیزی نمیخوره همش سرشو میزاره و میخوابه یکم که تبش بیاد پایین بی قراری میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه تب دو برابر وزنش قطره ی پاراکید میدم خیلی زود اوکیش میکنه

دکترش پروفن داده دارم همونو میدم ولی کلا زیاد اثر نداره بزور شیاف و پاشویی یکم کنترلش میکنم

دکتر شربت اشتهااور داده دارم بهش میدم لباشم زخم احساس میکنم چون شیرمم نمیخوره

آهن رو نده ولی بهش آب پرتقال و آب نارنگی بهش بده برا زخم دهانش

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 

یک کیلو سیب رو با یک لیتر آب بجوشونین تا سیبا پخته بشن بعد بریزین تو پارچه نازک و صافش کنین بعد آب بدست اومده رو دوباره با یه چندتا قند کوچیک بذارین رو حرارت ملایم تا یکم قوام بیاد،سه یا چهار بار در روز بدین بهش، عالیه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
دختر منم 8 ماهشه دوشبه تا صبح فقط سرفه میکنه و جیغ میزنه قلبم داره میترکه دکتر هم بردم هنوز فایده ای ...

ای وای چقدسخته بچه کوچیک مریض شه . کاش خواهرم بیداربود ازش میپرسیدم برات شایدچیزی بلدباشه.   من شنیدم براسرفه نشاسته میدن به بچه  دربارش پرسوجوکن ک واس چنساله میدنوچجوری

ای وای چقدسخته بچه کوچیک مریض شه . کاش خواهرم بیداربود ازش میپرسیدم برات شایدچیزی بلدباشه.   من ...

مرسی عزیز حتما❤

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤
اب پرتقال و یا چیز دیگه نمیخوره کلا امروز هرچی نخورده خداکنه زودتر تموم شه خوب بشه

اسی این سیب رو که گفتم امتحان کن عالیه، اگه تلگرام داری وارد کانال خانه احسان مشهد بشو بزن درمان سرفه، کلی چیزی میاره،من همینو دادم دخترم خیلی بهتر شد الحمدالله

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺