2777
2789
عنوان

شوهرم به غلط کردن افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 74 پست
من کلاس نذاشتم کسی من اینجا نمیشناسه کلاس بخوام بذارم دوست عزیز این که تو این زمونه برگشته میگه سه ت ...

بچه بیا پایین سرمون درد گرفت 

شوهر منم هرماه میگ من کل حقوقمو میدم دستت تو باهاش قبضا و قطسطا و قرضارو بده نیاز های خونروهم بخر یه مقدار پول تا اخر ماه کنار بیاز تهش هرچی موند مال خودت حالا من ک میدونم چیزی نمیمونه باید جنگ جهانی به پا کنم حتما😒😒😏

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
من کلاس نذاشتم کسی من اینجا نمیشناسه کلاس بخوام بذارم دوست عزیز این که تو این زمونه برگشته میگه سه ت ...

دیشب یه بنده خدایی پوله نون واسه بچه اش نداشت ،بچه اش گرسنه بود چند روز .....

برو خدارو شکر کن عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا وقتی بخاطر این اخلاقت ازت دل کند اون موقع متوجه میشی ،مگه بنده خدا عابر بانکه انقدر خرج میکنی ب ...

اونا جدا هست من بحثم اینه تو این رمونه خرج خونه سه تومن اخه؟؟؟ 

راستش من الان تاپیکاتو میدیدم‌اون چیزایی ک شما گذاستی واقعا قیمتی نداره نمیدونم چرا دنبال جنجال و دعوایی با همسرت شما ک چیزای لصل نمیگیری بهتره جایی بری ک این چیزارو با قیمت کمتری خریدا ی کنی چون انگار اینارو با قیمت گزاف بهتون میفروشن

و اینکه دلم‌برای همسرت سوخت

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
مثل منی💔🌹 واقعا دلم نمیاد به خاطره پول دلشو بشکنم

شما خانومی عزیزم.... امیدوارم شوهرتون همیشه قدر شما رو بدونه 😘 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
اگه حقوقشون خوبه سه تومن برای خودتون خوبه ولی پس انداز کنید خیلی به دردتون میخوره

واس خودم نگفته اخه خرج خونه گفته عزیز من هم خودم هم خرج خونه واس این حرصی شدم

آفرین هنرمیکنی ماهی سه چهارتومن پول کفش ومانتوته😒می بیایم واس تقدیم مدال افتخار🙄

چرا اشکالی نداره اگه این پول باشه و سرش دعوا و جنگ نباشه چ اشکالی داره ب خودش برسه اما این مدلی نه واقعا ضایس

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

به هر احمقی سه چهار تومن بدی خندش میگیره !!!؟؟؟

هه ...

بی ادب

بی نزاکت

خیلی از مردم با همین پول احمقانه دارن بچه بزرگ میکنن و زندگی میچرخونن !!

از شما هم راضی ترن !

لازم بود این ادبیات !؟

بی اعصابِ پر مدعا

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
دوسته عزیز  الان چه کاری از ما برمیاد؟؟؟ بریم شوهرت و دعواش کنیم بیاد بیشتر پول بده؟ ...

ن کمکش کنیم بنده خدا رفت سرکار پیام بدو بیراه اماده کنه بفرسته ب بدبخت